Redactia.ro
Home » Știri » Rareș Bogdan a încălcat regulile. A dat petrecere cu 100 de persoane, în plină pandemie. Reacția politicianului

Rareș Bogdan a încălcat regulile. A dat petrecere cu 100 de persoane, în plină pandemie. Reacția politicianului

Rareș Bogdan

Rareș Bogdan și-a pus lumea în cap. Fiica sa cea mică a împlinit recent un an, iar momentul trebuia marcat într-un fel. Europarlamentarul și-a strâns familia și prietenii într-un restaurant cu pretenții din Cluj și a dat o mare petrecere în cinstea mezinei sale.

Deși starea de alertă prevede prezența a maximul 20 de persoane la petrecerile private din interior, liberalul a invitat 100 de persoane, scrie libertatea.ro. Marea majoritate a invitaților a stat în interiorul localului, încălcând o regulă stabilită de autorități. Trebuie menționat că restaurantele au voie să permită accesul clienților doar pe terasă.

„Este deschisă terasa, am în terasă 50 de persoane și înăuntru ceva (…) În interior, sunt 20 de persoane”, a explicat șefa restaurantului rezervat de Rareș Bogdan. Managerul a spus că totul s-a încadrat în limita legii, dar mărturiile din interior confirmă prezența a cel puțin 100 de oameni.

Reacția lui Rareș Bogdan

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a declarat că petrecerea organizată pentru fiica lui, la un restaurant din Cluj, a avut loc afară, pe terasă. „Doar pentru cei mai în vârstă în interior”, afirmă liberalul.

„Pe terasă am avut mese și două mese cu părinții mei, socrii și niște rude mai în vârstă în interior. Nu a fost prezent niciun politician local sau central, nicio vedetă, niciun șef de instituție publică, niciun om de afaceri important, cu excepția a 4 prieteni de familie cu copii sau nepot”, a declarat Rareș Bogdan, pentru Știripesurse.

ALDE îl desființează: „Poate mai lasă petrecerile și se ocupă de guvernare”

Raluca Roșca, vicepreședinte ALDE București reacționează la dezvăluirile presei și îi îndeamnă pe Rareș Bogdan și colegii lui din PNL să mai lase petrecerile organizate în disprețul românilor și să se apuce de guvernare.

„Guvernarea ipocriziei și a bătăii de joc la adresa românilor! Acestea sunt cele două caracteristici de bază ale guvernării PNL! În vreme ce autoritățile îi admonestează pe românii care nu respectă regulile, vedem că tocmai ei, liderii PNL, sunt cei care le încalcă cu atâta nonșalanță.

După petrecerea de la Timiș care s-a desfășurat fără respectarea vreunei reguli, acum moralistul propagandist Rareș Bogdan organizează o petrecere fără respectarea legii! Politie? Amenzi? Orice altceva care să confirme respectarea principiului constituțional al egalității tuturor românilor în fața legii?

Este deja o boală de care nu se pot vindeca cei din PNL, aceea a organizării de petreceri cu zeci de persoane. Poate ar fi timpul să pună petrecerile pe pauză și să înceapă a se ocupa de guvernare!”, scrie liderul ALDE pe pagina sa de Facebook.

Guvernarea ipocriziei și a bătăii de joc la adresa românilor! Acestea sunt cele două caracteristici de bază ale…

Publicată de Raluca Roșca pe Marţi, 23 iunie 2020

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: