Redactia.ro
Home » Știri » Rareş Bogdan, despre traseismul politic: „Un adevarat cancer politic al Romaniei”

Rareş Bogdan, despre traseismul politic: „Un adevarat cancer politic al Romaniei”

Ce spune Rareș Bogdan despre cearta cu Iohannis

Rareş Bogdan, europarlamentarul PNL, a scris un text dur despre traseismul politic şi despre oamenii politici care îmbrăţişează această idee.

Rareş Bogdan a venit cu această postare pe Facebook după ce Norica Nicolai, preşedintele Consiliului Naţional al ALDE, a denunţat o „tentaţie a totalitarismului la PNL„. Fostul europarlamentar desfiinţează propunerea lui Rareş Bogdan de modificare a Constituţiei în sensul introducerii mandatului imperativ pentru toţi aleşii.

Sustin in continuare ca un adevarat CANCER politic al Romaniei este TRASEISMUL POLITIC. Normal ca nu le convine celor din Alde, sunt un partid format din oameni care au fugit, atunci la constituire dar si ulterior, buna parte dintre senatorii si deputatii lor au intrat pe listele altor partide in Parlament, din alte 3 partide.

Da, sustin in continuare interzicerea TRASEISMULUI politic, pleci, mai ales daca esti votat pe lista unui partid politic, ca deputat, senator, europarlamentar ITI pierzi automat mandatul castigat pe lista acelui partid. Asa mi se pare normal, si spun asta oricat de mult voi fi atacat. Da, sustin introducerea mandatului IMPERATIV la deputati, senatori, primari, europarlamentari„, a postat Rareş Bogdan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: