Redactia.ro
Home » TV » Rareș Prisacariu a uimit din nou o țară întreagă. A reușit să pronunțe cel mai lung cuvânt din limba română

Rareș Prisacariu a uimit din nou o țară întreagă. A reușit să pronunțe cel mai lung cuvânt din limba română

rares prisacariu

Rareș Prisacariu, câștigătorul Românii au talent, a reușit să impresioneze din nou prin abilitățile sale, pronunțând cu succes cel mai lung cuvânt din limba română, în timpul emisiunii conduse de Cătălin Măruță. Micuțul în vârstă de doar 7 ani, care a câștigat premiul de 120.000 de euro în competiția Românii au talent, a demonstrat încă o dată că nivelul său de inteligență și abilități depășesc pe mulți alți copii de vârsta sa.

Primind o provocare din partea prezentatorului TV, Rareș Prisacariu a rostit cu ușurință cel mai lung cuvânt din limba română, compus din 44 de litere. În plus, el a dezvăluit și semnificația cuvântului, lăsându-l pe Cătălin Măruță fără cuvinte!

Rareș Prisacariu a uimit din nou o țară întreagă. A reușit să pronunțe cel mai lung cuvânt din lume

Rareș Prisacariu a surprins pe toată lumea încă de la prima sa apariție pe scena Românii au talent, impresionând jurații și obținând Golden Buzz, care l-a trimis direct în semifinală. Cu norocul de partea sa, a reușit să câștige premiul mare în valoare de 120.000 de euro la Românii au talent. Au apărut zvonuri nefondate în legătură cu victoria sa, dar el a ales să demonstreze încă o dată abilitățile sale și ceea ce poate realiza.

Rareș Prisacariu a fost invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV. În timpul emisiunii, a fost provocat în direct să pronunțe cel mai lung cuvânt din limba română, care are 44 de litere. Într-un moment surprinzător pentru toți cei prezenți, în timp ce adulții se luptau să-l pronunțe corect, Rareș a reușit să-l rostească din prima, fără să se încurce și fără să ezite nici măcar o secundă.

Rareș Prisacariu a reușit să pronunțe fără nicio ezitare cel mai lung cuvânt din limba română în timpul emisiunii lui Cătălin Măruță. Pentru a se asigura că l-a spus corect, prezentatorul l-a rugat să-l repete, verificând fiecare literă în timp ce el o spunea. De două ori, micuțul a rostit cuvântul imens cu aceeași precizie, impresionând publicul și gazda emisiunii.

Cătălin Măruță a rămas fără cuvinte atunci când Rareș a făcut față cu brio provocării

În plus, Rareș a dezvăluit și semnificația cuvântului, fapt care l-a lăsat fără cuvinte pe Cătălin Măruță. Acesta a făcut o glumă legată de faptul că cuvântul respectiv este un diagnostic medical, susținând că nicio persoană nu ar putea scrie acest cuvânt pe o foaie, iar dacă ar face-o, ar fi nevoie să apară în emisiune în lenjerie intimă ca provocare.

„Ai dreptate, dar vrei să îți spun ceva? Eu aș putea băga mâna în foc, aș face pariu acum că niciun doctor, în viața lui, deci dacă intră vreun doctor în România care a scris pe un diagnostic de, mai zi o dată de ‘pneumonoultramicroscopicsilicovolcaniconioză’, deci, dacă este un doctor care a scris pe un diagnostic că suferiți de chestia asta, jur că vin mâine dezbrăcat la emisiune, doar în chiloți. Eu nu cred că există vreun doctor în România care a scris diagnosticul ăsta, păi doar să îl pronunț îmi ia juma de oră, dar să îl și scriu”,  a spus Cătălin Măruță în cadrul emisiunii sale de pe Pro TV.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: