Redactia.ro
Home » TV » Răspunsul amuzant al lui Gabi Bădălău, după ce a fost văzut cu domnișoarele în blocul său! „Sunt vecine de palier”

Răspunsul amuzant al lui Gabi Bădălău, după ce a fost văzut cu domnișoarele în blocul său! „Sunt vecine de palier”

GALERIE FOTO (4)

Gabi Bădălău a fost surprins la brațul mai multor domnișoare într-un club din Capitală. Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu le-a condus pe domnișoare chiar spre blocul unde locuia el. Afaceristul a dat un răspuns amuzant când fost întrebat de domnișoarele cu care a petrecut. 

 

Răspunsul amuzant al lui Gabi Bădălău, după ce a fost văzut cu domnișoarele în blocul său

Gabi Bădălău a fost surprins de paparazzi în compania mai multor domnișoare cu care a intrat ulterior în blocul său.

Afaceristul a oferit primele declarații despre escapada pe care a avut-o cu tinerele domnișoare într-o noapte în București. Omul de afaceri a precizat că erau de fapt vecinele sale pe care a trebuit să le conducă acasă.

Da, fetele erau vecinile mele și le-am condus acasa că stăteau pe palier cu mine, sunt vecine de palier în bloc cu mine și le-am condus acasă, sunt vecinele mele.”, a spus Gabi Bădălău la Antena Stars,

Bianca Drăgușanu a aflat de escapada fostului ei iubit, motiv pentru care nu a ezitat să arunce câteva înțepături.

Ați văzut ce s-a întâmplat aseară în oraș, cică au fost promoții 3 la 10 lei. Te duci la un restaurant și îți iei un suc și îți mai dă trei gratis și poți să le iei cu tine acasă. Așa se întâmplă la promoție. Uite că dacă știam că e promoție ieșeam și eu în oraș.”, a fost replica Biancăi Drăgușanu, ironică fiind la adresa fostului ei iubit.

 

Reacția lui Gabi Bădălău despre despărțirea de Bianca Drăgușanu

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu au format, pânu nu demult, un cuplu în adevăratul sens al cuvântului. Cei doi au pus deja punct relației pe care au consumat-o la maximum, prin vacanțe exotice și cadouri de lux. Bianca Drăgușanu a dat de înțeles că nu mai formează un cuplu cu milionarul, iar Gabi Bădălău nu a ezitat să ofere primele declarații cu privire la despărțire.

Se pare că nu-i priește Dubaiul. Totul e perfect, totul e așa cum trebuie să se întâmple. Totul e lăsat în voia Domnului, totul se întâmplă cu un scop. Nimic nu e întâmplător.”, a spus Gabi Bădălău, pentru sursa citată.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău se căsătoresc_
Bianca Dragusanu si Gabi Badalau

Omul de afaceri a confirmat pentru prima oară că a avut o relație cu Bianca Drăgușanu, dar această mărturisire a venit abia după despărțire.

Nu am negat niciodată lucrurile astea. Corect, da! Dacă vrei să auzi de trei ori, da, da,da! ”, a spus Gabi Bădălău pentru sursa citată.

 

Bianca Drăgușanu a confirmat despărțirea de Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu a luat pe toată lumea prin surprindere, miercuri seara, odată cu afirmațiile pe care le-a făcut public. Fosta iubită a lui Gabi Bădălău a vorbit despre trădări, dar și despre dezamăgiri. Mai mult, blondina a dat de înțeles că nu mai formează un cuplu cu Gabi Bădălău, că este o femeie liberă.

”Nu vreau să mai vorbesc despre ce a fost, haideți să vorbim despre ce va fi, iar energia mea bună nu se va strica niciodată. Așadar, vă pot spune despre mine și despre prezentul meu, că sunt o femeie independentă, asumată, liberă, fericită și foarte bucuroasă cu tot ce i se întâmplă. Mi-ar plăcea să cred despre mine că am învățat din greșeli și din experiența pe care am acumulat-o vreau să vă dau câteva sfaturi utile. Nu treceți cu vederea atât de ușor peste infidelitate și peste agresivitate și purtați-vă mai bine rece cu oamenii pentru că de la căldură se strică”, a spus Bianca Drăgușanu pe Instagram.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: