Redactia.ro
Home » Monden » Răspunsul Anamariei Prodan pentru Cătălin Măruță, după ce Laurențiu Reghecampf a fost invitat la podcastul său

Răspunsul Anamariei Prodan pentru Cătălin Măruță, după ce Laurențiu Reghecampf a fost invitat la podcastul său

După luni de tăcere, în care Anamaria Prodan a făcut diverse destăinuiri despre mariajul său, Laurențiu Reghecampf a apărut în spațiu public și a făcut primele declarații despre scandalul în care este implicat. Invitat în cadrul podcastului realizat de Cătălin Măruță, antrenorul Craiovei a avut șansa să-și expună poziția față de cele întâmplate, dar și să clarifice anumite acuzații care i-au fost aduse. Acum, încă soția sa a comentat apariția lui pe Youtube.

Răspunsul Anamariei Prodan pentru Cătălin Măruță, după ce Laurențiu Reghecampf a fost invitat la podcastul său

În urmă cu câteva luni, Anamaria Prodan apărea în emisiunea lui Cătălin Măruță și confirma în premieră divorțul de Laurențiu Reghecampf. Puternic afectată de cele întâmplate, impresara a vorbit deschis despre mariajul său, oferind astfel răspuns la multe dintre zvonurile care circulau în acel moment.

De atunci, între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a început un adevărat scandal, la care antrenorul a preferat să nu ia parte. Fosta lui parteneră i-a adus numeroase acuzații în spațiul public, dar el nu a confirmat sau infirmat niciun subiect invocat de aceasta. După luni de tăcere, a decis să accepte invitația lui Cătălin Măruță de a oferi câteva răspunsuri, care au fost mult așteptate de public.

La câteva zile după ce podcastul prezentatorului de la Pro TV a devenit viral, Anamaria Prodan a vorbit despre apariția antrenorului de la Craiova.

„Măruță nu a zis nimic, că s-a bucurat că i-a venit. Păi eu îl băteam pe ăsta cu cuvintele lui. Dacă aveam un podcast, îl făceam să sară pe geam de la podcast’, a transmis Anamaria Prodan într-o emisiune TV.

Ce a spus Cătălin Măruță despre podcastul cu Laurențiu Reghecampf

În acest scandal, Cătălin Măruță a dat dovadă de profesionalism și nu a luat partea niciuneia dintre părți. Le-a oferit atât Anamariei Prodan, cât și lui Laurențiu Reghecampf să-și expună partea de poveste, iar interviurile sale au fost urmărite de zeci de mii de oameni.

Prezentatorul a mărturisit că pune multă pasiune în materialele sale de pe Youtube, motiv pentru care se simte foarte norocos să este urmărit de un public atât de norocos.

„Mă bucur că aici, Acasă la Măruță’, am reușit să aducem un interviu foarte așteptat, cu Laurențiu Reghecampf. 53,000 de persoane au urmărit simultan live lansarea noului podcast și la 18 ore de la lansare este locul #1 in Trending pe YouTube. Mulțumesc pentru încredere tuturor celor care aleg să poarte o discuție sinceră aici, cu mine, să își spună povestea.(…)

Cu toții avem nevoie de un hobby, iar eu simțeam nevoia de mult timp să fac ceva ce nu are legătură cu emisiunea, dar mă pasionează la fel de tare. Interviul este genul meu jurnalistic preferat, iar ideea podcast-ului „Acasă La Măruță’ a venit firesc, ca o continuare a ceea ce fac eu zi de zi, live, în televiziune. Este un proiect de suflet în care investesc energie și speranța că va fi pe placul celor care îmi urmăresc activitatea pe canalul de youtube Acasa la Maruta ✌️’, a scris Cătălin Măruță pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: