Redactia.ro
Home » Știri » Răspunsul tranșant dat de Marcel Ciolacu în legătură cu presupusa amantă. „O cunosc”

Răspunsul tranșant dat de Marcel Ciolacu în legătură cu presupusa amantă. „O cunosc”

FOTO Facebook via G4Media

Premierul României, Marcel Ciolacu, a fost întrebat de jurnaliști în legătură cu relația sa cu Sorina Docuz, o femeie de afaceri care a devenit subiect de interes în urma creșterii rapide a succesului său în domeniul publicității stradale. Sorina Docuz, cunoscută și ca fosta soție a primarului Robert Negoiță, este descrisă de unele surse ca fiind apropiată de Ciolacu.

Acest subiect a stârnit dezbateri, în special în contextul unor investigații recente care sugerează că legătura dintre Docuz și premier ar fi contribuit la succesul afacerilor sale. Într-un interviu recent, Ciolacu a negat ferm orice implicare în afacerile Sorinei Docuz și a făcut declarații tranșante despre poziția sa în această situație.

Marcel Ciolacu: „Nu am intervenit pentru nicio companie”

În cadrul interviului, Ciolacu a fost întrebat direct dacă un om de afaceri ar putea folosi numele său pentru a obține avantaje. Răspunsul premierului a fost unul ferm: „Există dovezi pentru așa ceva?”. Jurnalistul i-a amintit investigațiile realizate de G4Media, care au arătat cum Sorina Docuz, „apropiată a lui Marcel Ciolacu”, a beneficiat de contracte publice valoroase, inclusiv unul în domeniul publicității stradale, despre care se spune că ar fi fost facilitat de relația sa cu premierul.

Ciolacu a respins categoric aceste acuzații, subliniind că nu a intervenit niciodată pentru nicio companie sau firmă și că nu și-ar permite astfel de acțiuni. „Nu am o relație intimă cu Sorina Docuz. Dacă cineva poate dovedi contrariul, mă retrag din politică. Dar nu există nicio dovadă”, a declarat premierul. El a accentuat faptul că nu a făcut niciun fel de favoruri pentru companii și că nu ar risca să își compromită cariera de politician prin astfel de acțiuni.

Relația cu Sorina Docuz: „O cunosc, dar este o relație normală” 

În fața insistențelor jurnaliștilor, Marcel Ciolacu a recunoscut că o cunoaște pe Sorina Docuz, dar a ținut să precizeze că relația lor este una „normală” și nu intimă. „Nu există vreo poză cu mine și ea, dacă cineva îmi arată o astfel de dovadă, discutăm altfel,” a spus Ciolacu, subliniind că nu există elemente care să susțină speculațiile din presă.

Cu toate acestea, investigațiile jurnalistice au adus în atenție detalii despre ascensiunea Sorinei Docuz în lumea afacerilor. Ea a reușit să închirieze suprafețe semnificative de pe fațada unei clădiri emblematice a Universității București pentru a desfășura activități de publicitate, în cadrul unui contract încheiat cu firma Best Digital Kit SRL.

Valoarea acestui contract se ridică la aproximativ 100.000 de euro pe lună, conform surselor. Mai mult, clădirea în cauză face parte dintr-un proiect de restaurare finanțat printr-o licitație publică câștigată de Construcții Erbașu SA, companie care a subcontractat spațiul pentru publicitate către firma Sorinei Docuz.

Afacerile Sorinei Docuz și conexiunile sale

Potrivit mai multor surse din politică și publicitate, succesul Sorinei Docuz în domeniul publicității este explicat de unii prin relația sa cu Marcel Ciolacu. Mai multe persoane din lumea afacerilor au descris comportamentul său ca fiind „agresiv”, sugerând că ar fi avut acces la avantaje și oportunități datorită legăturilor politice.

Cu toate acestea, premierul a respins orice acuzație că ar fi facilitat vreun avantaj pentru Docuz. El a precizat că, deși o cunoaște, nu există nicio implicare a sa în afacerile acesteia. Ciolacu a explicat că, din cauza statutului său de politician, și-a restrâns contactele cu oamenii de afaceri pentru a evita orice speculații. „Nu mă mai văd cu oamenii de afaceri, chiar și vechi prieteni, pentru că asta le-ar face lor rău,” a declarat premierul.

Publicitatea și relațiile din umbră

G4Media a publicat în august 2024 o investigație în care a dezvăluit modul în care Sorina Docuz și-a dezvoltat afacerile în domeniul publicității, în special prin închirierea spațiilor publicitare valoroase din centrul Bucureștiului. Deși aceste contracte sunt legale, surse din politică și afaceri sugerează că relațiile personale ar putea fi factorul cheie care a facilitat aceste tranzacții.

Chiar dacă Ciolacu a respins acuzațiile, investigațiile continuă să ridice semne de întrebare cu privire la influența pe care relațiile personale o pot avea asupra succesului în afaceri în România. Publicitatea stradală este un sector extrem de competitiv, iar contractele mari, precum cele de care beneficiază Sorina Docuz, atrag atenția publică asupra posibilelor conexiuni politice.

Premierul Marcel Ciolacu și-a încheiat intervenția subliniind că nu a făcut și nu va face favoruri pentru nicio companie. A promis că va continua să acționeze cu transparență și că orice acuzație bazată pe fapte reale va fi urmată de retragerea sa din politică.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect