Redactia.ro
Home » Monden » Răspunsul ULUITOR pe care Iulia Vântur i l-a dat mamei sale când femeia a întrebat-o dacă se va mărita cu iubitul Salman Khan

Răspunsul ULUITOR pe care Iulia Vântur i l-a dat mamei sale când femeia a întrebat-o dacă se va mărita cu iubitul Salman Khan

Iulia Vântur şi Salman Khan au adunat aproape 10 ani de când formează un cuplu. Deşi au rămas discreţi pe întreaga durată a relaţiei, cele două vedete au trecut prin mari bătăi de cap, provocate chiar de apropiaţi.

De ce? Din cauza întrebărilor repetate privind o eventuală căsătorie.

Iulia Vântur, răspuns surprinzător pentru mama ei

Fosta prezentatoare de televiziune Iulia Vântur (41 de ani) a vorbit despre viața sa în India alături de faimosul actor Salman Khan (56 de ani). Românca a atins și subiectul legat de o eventuală nuntă cu vedeta de la Bollywood.

Conform unor surse, se pare că cei doi îndrăgostiţi au ales ca și destinația de vis unde vor să meargă după fericitul eveniment chiar Bora Bora.

Iulia Vantur si iubitul ei

Până și părinții mei m-au întrebat când am de gând să mă mărit. Am întrebat-o pe mama: ”Îţi dorești să mă vezi fericită sau îți dorești să mă vezi căsătorită?”. A fost ultima dată când mi-a mai pus această întrebare.

Așa că sunt de părere că e mai important să fii fericită lângă cineva și să petreci timp de calitate cu el și să ai o conexiune bună cu el”, a declarat Iulia Vântur pentru un post de televiziune.

Salman Khan nu crede în căsătorie

Fosta iubită a lui Marius Moga a mărturisit că o eventuală căsătorie că nu este un pas important pentru ea şi iubitul ei. „Sunt de părere că e mai important cum se simt oamenii unul lângă celălalt. Să petreci timp împreună e mai important ca orice”, a zis Iulia Vântur.

Nici Salman Khan nu pune mare preţ pe căsnicie: „Nu cred în căsătorie. Cred că este o instituție pe cale de moarte. Nu cred deloc în asta. Companie? Da!”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: