Redactia.ro
Home » Știri » Răsturnare de situație! Cum au fost surprinși Bianca Drăgușanu și Alex Bodi la câteva ore de la bătaie

Răsturnare de situație! Cum au fost surprinși Bianca Drăgușanu și Alex Bodi la câteva ore de la bătaie

Apar detalii noi în cazul Bianca Drăgușanu și Alex Bodi! După bătaia încasată ieri pe strada, se pare că aceștia continua să se vadă de viață. Paparazzi de la SpyNews au fost pe urmele acestora și au descoperit detalii surprinzătoare.

Au apărut imagini noi cu Bianca și fostul soț, Alex Bodi, la câteva ore de la bătaia crâncenă pe care a încasat-o  in plină stradă. Dacă imediat după altercație, Bianca schiopăta și nu se simțea bine, seara lucrurile s-au schimbat radical. Cei doi, Bianca Drăgușanu și agresorul Alex Bodi (om de afaceri originar din Mediaș) au fost văzuți în oraș cărand bagaje destul de grele.

Bianca Dragusanu batuta cu bestialitate

A fost bătută în plină stradă!

Au apărut imagini noi cu Bianca și fostul soț, Alex Bodi, la câteva ore de la bătaia crâncenă pe care a încasat-o  în plină stradă. Dacă imediat după altercație, Bianca schiopăta și nu se simțea bine, seara lucrurile s-au schimbat radical. Cei doi, Bianca Drăgușanu și agresorul Alex Bodi (om de afaceri originar din Mediaș) au fost văzuți în oraș cărand bagaje destul de grele.

Desi erau știute certurile și altercațiile dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, aceștia au continuat să se vadă și să încerce să repare relația. În plus, aceștia s-au căsătorit de doua ori. Bianca Drăgușanu a apărut ieri cu fața desfigurată și abia ținandu-se pe picioare, după bătaia încasată de la Alex Bodi, în plină stradă, conform celor de la Cancan care au și postat imaginile uluitoare cu aceștia.

În ceea ce privește rețelele de socializare ale celor doi, lucrurile s-au schimbat. În timp ce Alex Bodi și-a șters contul de Instagram, Bianca a postat filmulete mai vechi cu ea și fetița la cumpărături.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: