Redactia.ro
Home » Homepage » Răsturnare de situație în cazul Caracal. Dincă și Risipițeanu nu s-au mai confruntat. Complicele criminalului a recunoscut tot!

Răsturnare de situație în cazul Caracal. Dincă și Risipițeanu nu s-au mai confruntat. Complicele criminalului a recunoscut tot!

gheorghe dincă

Cazul Caracal. Gheorghe Dincă nu a mai stat față în față cu partenerul său de orori, Ștefan Risipițeanu. Complicele monstrului a recunoscut în faţa anchetatorilor că a violat-o pe Luiza Melencu, fata de 18 ani, dispărută în luna aprilie. 

Avocatul familiei Melencu susține că marturisirile lui Ștefan Risipiceanu, cu privire la violarea Luizei, nu pot fi luate de bune. Pop susține că Risipițeanu nu le-a spus anchetatorilor că a făcut sex cu Luiza. „A recunoscut foarte greu. Nu se înțelegea dacă e Luiza sau nu. A bâjbâit, se vedea că avea lecția învățată și spune la fel ca și Dincă. Nu se știe dacă vorbea de Alexandra. Risipițeanu susține că el nu a exercitat violență asupra Luizei, fata l-a bătut, ca și cum ar fi o victimă, el venind de bună voie la un sex la care fusese invitat de Dincă. El nu a spus efectiv că da, era Luiza. S-a pus una din multele variante.”, a declarat Tonel Pop la România TV.

Raportul FBI: nu există ADN-ul Luizei în rămășițele umane îngropate de Dincă

Ștefan Risipițeanu, bărbatul acuzat de DIICOT că ar fi fost complicele lui Gheorghe Dincă, urmează să mai fie audiat încă o dată şi, în funcţie de declaraţia pe care o va da, de recunoaştere sau nu, se va proceda sau nu la o confruntare. „Dacă el ar recunoaşte comiterea infracţiunii de care este acuzat, ar fi inutilă o confruntare între cei doi. Gheorghe Dincă nu are nicio obiecţie pe acest aspect. Doar Risipițeanu să vrea”, a declarat avocatul lui Gheorghe Dincă, Claudiu Lascoschi.

Gheorghe Dincă și Ștefan Risipițeanu au ajuns miercuri la DIICOT pentru a face noi declarații în fața anchetatorilor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: