Redactia.ro
Home » Homepage » Cazul Caracal: Gheorghe Dincă, confruntare față în față cu complicele său

Cazul Caracal: Gheorghe Dincă, confruntare față în față cu complicele său

gheorghe dincă

Gheorge Dincă, principalul suspect în cazul crimelor din Caracal, se va întâlni față în față cu Ștefan Risipițeanu, vecinul și complicele său, pentru a da declarații în fața procurorilor.

Gheorghe Dincă și Ștefan Risipițeanu sunt chemați, miercuri, la auderi la sediul DIICOT, potrivit Antena 3. Gheorghe Dincă a declarat că și Risipițeanu a participat la violul Luizei Melencu, în schimb, Ștefan Risipițeanu a negat.

Cei doi vor fi puși față în față. Ştefan Risipițeanu a fost arestat preventiv pe 28 noiembrie de Tribunalul Bucureşti, însă el a contestat decizia judecătorilor. Bărbatul în vârstă de 46 de ani a negat acuzațiile care i se aduc și a contestat decizia judecătorilor. El nu este însă suspect și în cazul crimelor.

Complicele lui Gheorghe Dincă, cerere-bombă în cazul Caracal

La sfârșitul lunii noiembrie, procurorul-şef adjunct al DIICOT, Giorgiana Hosu, a declarat că, la data de 14 aprilie, în jurul orelor 12.00, Gheorghe Dincă a răpit-o pe Luiza Melencu, ce aştepta „la ocazie” pe raza municipiului Caracal, a transportat-o la domiciliul său în scopul exploatării sexuale în interes personal şi în aceste împrejurări a fost surprins de către Ştefan Risipițeanu.

Gheorghe Dincă a fost arestat pe 27 iulie după ce a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceşanu şi pe Luiza Melencu. La domiciliul acestuia au fost găsite rămăşiţe umane despre care INML a precizat, în urma analizelor, că sunt ale Alexandrei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: