Redactia.ro
Home » Homepage » Complicele lui Gheorghe Dincă, arestat preventiv

Complicele lui Gheorghe Dincă, arestat preventiv

Gheorghe Dincă

Bărbatul acuzat că a violat-o, împreună cu Gheorghe Dincă, pe Luiza Melencu a fost arestat preventive pentru 30 de zile.

Magistrații Tribunalului București au admis cererea procurorilor DIICOT și au dispus arestarea preventivă a lui Ștefan Risipițeanu, acuzat că ar fi violat-o pe Luiza Melencu în casa „monstrului din Caracal”. Înainte de pronunțare, avocatul individului a declarat că nu sunt suficiente probe împotriva clientului său și dacă se va dispune arestul preventive, decizia va fi contestată, potrivit Mediafax.

Bărbatul de 46 de ani  făcea parte din cercul de cunoștințe ale lui Gheorghe Dincă și îl ajuta pe acesta ocazional, la diferite munci in gospodarie. Ar fi vorba de bărbatul cu brațele arse, despre care presa scria încă de acum două luni că ar fi complicele lui Dincă. Vecin cu  Gheorghe Dincă, bărbatul prezenta, în iulie, arsuri suspecte pe mâini și mulți se întrebau atunci  dacă nu cumva a participat la arderea vreunui cadavru în curtea „casei ororilor”.

Cazul Caracal. Complicele lui Dincă a recunoscut totul

Presa relata că acesta era bun prieten cu Dincă, și chiar ar fi dormit în casa unde fuseseră sechestrate fetele.

Giorgiana Hosu, adjunctul DIICOT, a anunțat, miercuri, că a fost reținut un bărbat în vârstă de 46 de ani, pentru că a violat-o pe Luiza Melencu atunci când fata era în casa lui Gheorghe Dincă. Atât cel reținut, cât și Dincă, au violat-o pe tânără. Potrivit DIICOT, urmele de salivă au fost găsite în casa lui Gheorghe Dincă, iar ADN-ul a confirmat că acestea îi aparțin celui arestat miercuri. Acesta este acuzat de viol în formă agravată asupra Luizei Melencu.

Bărbatul a fost arestat miercuri după ce Dincă a mărturisit că  ar fi participat la răpirea Luizei Melencu și chiar a violat-o, cu permisiunea sa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: