Redactia.ro
Home » Homepage » Complicele lui Gheorghe Dincă, cerere-bombă în cazul Caracal

Complicele lui Gheorghe Dincă, cerere-bombă în cazul Caracal

stefan risipiteanu

Ștefan Risipițeanu, bărbatul care ar fi violat-o pe Luiza Melencu împreună cu Gheorghe Dincă, vrea să iasă din spatele gratiilor. Individul a contestat arestul preventiv și le cere judecătorilor de la Curtea de Apel să fie pus în libertate.

Complicele lui Dincă vrea să scape de arest pentru că are grave probleme de sănătate. De când a fost încarcerat, partenerul lui Gheorghe Dincă a fost dus la mai multe investigaţii la Spitalul Obregia. Bărbatul se teme să nu moară în arest.

Risipițeanu a avut nevoie de asistenţă medicală de urgenţă la scurt timp după ce a fost arestat. Bărbatul s-a simţit rău şi a fost chemat un echipaj de la ambulanţă pentru a-i acorda îngrijiri medicale. Potrivit România TV, bărbatul suferă de o boală incurabilă şi medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor sale de supravieţuire în condiţiile din arest.

Ştefan Risipițeanu a fost reţinut pe 27 noiembrie de DIICOT sub acuzaţia că a violat-o pe Luiza Melencu, alături de Gheorghe Dincă, după ce acesta din urmă a răpit-o, ulterior fiind arestat pentru 30 de zile.

Avocatul lui a declarat, înainte de pronunţarea sentinţei, că în dosar nu există probe împotriva clientului său şi că, dacă magistraţii Tribunalului Bucureşti decid arestarea lui, va contesta decizia.

Ștefan Risipițianu este unul dintre vecinii „monstrului” din Caracal, care a spus că a fost prieten apropiat cu acesta. Bărbatul nu are un venit stabil. Îl ajuta pe Dincă la muncile câmpului. Risipițeanu susținea că este ars pe mâini de la soare. La o emisiune tv a povestit că își petrecea mult timp în casa criminalului de la Caracal.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: