Redactia.ro
Home » Știri » Răsturnare de situație în cazul criminalului din Onești. Una dintre victime ar fi fost ucisă mult mai devreme

Răsturnare de situație în cazul criminalului din Onești. Una dintre victime ar fi fost ucisă mult mai devreme

Crima Onesti

Noi detalii ies la iveală în cazul dublelor crime săvârșite într-un apartament din Onești, de către un bărbat în vârstă de 68 de ani. Unul dintre cei doi muncitori ar fi fost ucis mult mai devreme, de dinaintea intervenției poliției la fața locului, spun anchetatorii. 

Răsturnare de situație în cazul criminalului din Onești. Una dintre victime ar fi fost ucisă mult mai devreme

Anchetatorii vin cu noi informații despre dubla crimă din Onești. Există posibilitatea ca unul dintre cei doi indivizi sechestrați de pensionar să fi fost ucis mai devreme de intervenția poliției la fața locului. Asta pentru că sunt imagini diferite cu Gheorghe Moroșan, suprins la balcon, cu ostaticii. Într-una se văd trei siluete, iar într-una doar două, informează Antena 3.

Ce s-a petrecut la Onești și ce voia să obțină bărbatul care și-a ucis  ostaticii

De asemenea, un alt element care ar putea demonstra această variantă, ar fi faptul că atunci când bărbatul de 68 de ani a sunat la 112 să anunțe că i-a luat prizonieri pe cei doi muncitori, în fostul său apartament, doar una dintre victime a vorbit cu operatorul. Aceasta era foarte speriată, iar teama este posibil să fi fost amplificată de faptul că unul dintre cei doi indivizi era deja omorât.

EXCLUSIV! Luarea de ostatici și crima de la Onești. Cum au ratat  intervenția instituțiile de forță - Ziarul de Bacău

”Există o diferență de timp. Nu aș putea preciza acum! E posibil ca unul dintre ei să se fi stins acolo, după primele lovituri din balcon”, a spus Alexandru Scurtu, șeful SIAS, la Antena 3.

Muncitorii au fost găsiți cu urme de târâre, ceea ce ar putea da de înțeles că unul dintre ei ar fi fost înjunghiat mai devreme, în interiorul locuinței, și nu în balcon.

Crima de la Onesti. Dialogul intre politisti si agresor: ''Ba, bag cutitul  asta in ei! Asculta-ma ce spun eu!'' | Mobile

”Aceste amănunte fac parte din investigațiile în curs. Ce pot să vă spun este că, din informații, imediat după acțiunea violentă, una dintre victime a fost înjunghiată imediat. Următoarea, probabil că în alt loc”, a mai spus șeful SIAS.

Mai mult, anchetatorii vin cu noi detalii și despre modul cum au fost legate victimele. Se ia în calcul ca Gheorghe Moroșan să fi  obligat pe unul dintre ei să-l lege pe celălalt, cu acele coliere de plastic pentru cabluri, identificate și-n geanta soției criminalului. Atunci când oamenii legii au pătruns în apartament, însoțiți de medici, bărbatul de 52 de ani a fost resuscitat timp de o oră, iar bărbatul de 36 de ani, care supraviețuia încă, a fost dus la spital și acolo i s-a constatat decesul.

Gheorghe Moroșan a fost operat de urgență

După ce polițiștii l-au împușcat de nouă ori cu bile de cauciuc pe bătrân, acesta a avut nevoie de spitalizare. A fost operat de urgență, iar mai apoi dus la secția de Terapie Intensivă, unde este intubat. El este acolo supravegheat de medici, iar starea sa este una stabilă, momentan. După ce va fi externat el urmează a fi audiat și arestat preventiv până se va decide o sentință finală asupra lui. Între timp, soția sa a fost arestată pentru 30 de zile, în calitate de complice la crimă. În geanta femeii s-au găsit mai multe coliere din plastic, similare cu cele folosite de Gheorghe Moroşan pentru a-i lega pe cei doi electricieni.

„Agresorul a ajuns extrem de agitat, însoţit de Poliţie. Prezenta multiple plăgi prin împuşcare. A fost evaluat în CPU (n.r. Compartimentul de Primiri Urgenţe), după care a fost preluat de echipa chirurgicală în vederea explorării şi monitorizării ulterioare. S-a intervenit chirurgical, s-a efectuat o laparatomie, pacientul prezenta nouă orificii, nouă traiecte. S-au extras acele, a fost împuşcat cu bile de cauciuc, s-au extras. După care, pacientul a fost internat pe Reanimare în vederea monitorizării. În momentul de faţă este intubat, ventilat mecanic, este stabil hemodinamic. Colegii mei vor decide, în funcţie de evoluţia stării dumnealui, când va fi detubat”, a declarat dr. Anamaria Bălcescu, directorul medical al Spitalului Oneşti.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: