Redactia.ro
Home » Știri » Răsturnare de situație în cazul lui Vlad Pascu! Solicitarea avocatului victimelor ar putea schimba tot cursul anchetei

Răsturnare de situație în cazul lui Vlad Pascu! Solicitarea avocatului victimelor ar putea schimba tot cursul anchetei

Vlad Pascu rămâne în arest preventiv încă 30 de zile. Decizia Judecătoriei Mangalia

Vlad Pascu se confruntă cu riscul unei condamnări pe viață! Avocatul reprezentând familiile tinerilor decedați în incidentul din 2 Mai a solicitat schimbarea încadrării legale din ucidere din culpă în omor calificat. Prin urmare, șoferul care a cauzat moartea a doi tineri ar putea fi supus răspunderii penale pentru această infracțiune deosebit de gravă, care atrage o pedeapsă de închisoare pe viață. Iată detaliile!

Vlad Pascu riscă să fie condamnat la închisoare pe viață

Șoferul care se afla sub influența drogurilor în data de 2 mai și care a provocat tragicul accident în care cei doi tineri au pierit, se confruntă cu perspectiva unei condamnări la închisoare pe viață. Vlad Pascu ar putea fi supus unui proces pentru omor calificat, după ce avocatul familiilor îndurerate a solicitat acest lucru. Avocatul a susținut această cerere cu mai multe argumente puternice, care vizează gravitatea faptei și circumstanțele în care aceasta a avut loc.

Ancheta în cazul tragic din 2 Mai, în care cei doi tineri au pierit în urma incidentului provocat de Vlad Pascu, a fost actualizată cu informații noi. Avocatul reprezentând familiile Robertei și lui Sebastian a făcut o cerere importantă în numele clienților săi. Aceasta constă în schimbarea incriminării tânărului de 19 ani, care inițial era acuzat de ucidere din culpă, astfel încât acesta să fie cercetat acum pentru infracțiunea mai gravă de omor calificat.

Potrivit informațiilor de pe observatornews.ro, întrucât se afla sub influența drogurilor, conducea un vehicul pentru care nu avea experiența necesară și circula cu o viteză excesivă în momentul tragediei, se consideră că fapta pe care a comis-o ar putea fi calificată ca având intenție directă. În cazul în care Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța va aproba această schimbare, tânărul de 19 ani ar putea să fie condamnat la o pedeapsă de 25 de ani de închisoare sau chiar la închisoare pentru tot restul vieții.

Părinții lui Vlad s-au făcut dispăruți după accidentul produs de fiul lor

A început să se lase calmul asupra cazului tânărului Vlad Pascu, care se confruntă cu o lungă perioadă de detenție, în cazul în care va fi aplicată legea Anastasia. În timpul acesta, părinții săi, amândoi foarte avuți, au evitat contactul cu presa și cu familiile tinerilor care au pierit. Ei au emis doar un comunicat de presă superficial, în care solicită să li se respecte intimitatea într-o perioadă atât de dificilă!

Când mass-media a început să dezvăluie detalii despre modul în care soții Pascu și-au construit afacerea, inclusiv prin folosirea constrângerii și șantajului, cei doi și-au schimbat numerele de telefon și au ales să evite orice expunere publică. Conform celor de la Cancan, tatăl lui Vlad Pascu a părăsit țara, iar mama acestuia, Miruna și-a schimbat domiciliul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: