Redactia.ro
Home » Homepage » Război la vârful PSD, înainte de Congres. Cine este pregătit să îi ia locul lui Marcel Ciolacu

Război la vârful PSD, înainte de Congres. Cine este pregătit să îi ia locul lui Marcel Ciolacu

PSD

A început un adevărat război al declarațiilor în PSD, chiar înainte de Congresul din această vară. Protagoniștii sunt oamenii loiali lui Liviu Dragnea, care au început un atac la tabăra lui Marcel Ciolacu, președintele interimar al
partidului.

Lideri precum Ionel Arsene, baronul de Neamț, Codrin Ștefănescu, Răzvan Cuc sau Cătălin Rădulescu, altădată nelipsiți din biroul lui Liviu Drangea, au transmis mesaje prin care își arată dezacordul cu modul în care este condus partidul.

Fostul ministru al Finanțelor, Eugen Teodorovici i-a criticat joi, pe cei care se dezic de Liviu Drangea. „Toți au fost oarecum aproape de Liviu Dragnea, doar că eu nu m-am dezis de istoria partidului. Am avut o relație nu tocmai plăcută cu Liviu Dragnea. Astăzi se dezic cei pe care i-a pus în funcție. Paul Stanescu sau Marcel Ciolacu unde erau? Când spunea Dragnea „culcat”, erau sub mochetă. Eu sunt unul dintre cei care nu au fost la masă cu Liviu Dragnea, nu am dat la vâsle, nu am turnat în pahare, nu mă poate acuza nimeni din partid, nu pot fi pus într-o tabăra sau alta”, a declarat Eugen Teodorovici, potrivit Digi24.ro.

Vrea să-i redea „partidului ceea ce merită, onoarea”

Fostul ministru al Finanțelor a dat de înțeles că va candida pentru șefia partidului. „Este o decizie pe care toți colegii din partid o cunosc, o simt deja și o așteaptă, sper. Dacă îmi asum o astfel de candidatură este și o asumare a istoriei PSD, cu bune și cu rele, să nu uităm de NATO, de Uniunea Europeană. Ce vreau eu de la PSD, vreau să pot să îi redau partidului ceea ce merită, onoarea. Simpatizanții, membrii de partid să aibă curajul și onoarea de a afirma public: da, mă mândresc cu asta”, a spus Teodorovici.

Fostul secretar general din „era Dragnea” Codrin Ștefănescu a anunțat public că îl susține pe Teodorovici pentru șefia partidului.

„Sper să devină noul președinte al PSD! Sper să-și facă o echipă de oameni curajosi și hotărâți! Fără academii secrete, fără blaturi, fără ordine primite de la adversari. Și cred că este datoria tuturor membrilor PSD să-și recupereze partidul!”, a scris Codrin Ștefănescu pe Facebook.

În afară de Eugen Teodorovici, la șefia partidului și-ar putea asuma o candidatură și senatorul Șerban Nicolae.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: