Redactia.ro
Home » Monden » Războiul din Israel a creat o ruptură între Angelina Jolie și tatăl ei: „Sunt foarte dezamăgit de fiica mea”

Războiul din Israel a creat o ruptură între Angelina Jolie și tatăl ei: „Sunt foarte dezamăgit de fiica mea”

GALERIE FOTO (5)

Angelina și tatăl ei au ajuns la discuții contradictorii din cauza războiului ce are loc în Israel. Ce mesaj a primit actrița din partea tatălui său?!

Războiul din Israel a creat probleme în cadrul mai multor familii cunoscute din Statele Unite. O situație de conflict, la nivel conceptual, are loc între Angelina Jolie și tatăl ei. Frumoasa actriță a stârnit controverse după ce a scris un mesaj pro palestinieni, iar tată său, starul Jon Voight a reacționat imediat. Bărbatul i-a etichetat drept „proști” pe palestinieni în urma postării făcute de fiica sa.

„Sunt foarte dezamăgit de fiica mea, la fel ca mulți alții, nu înțelege gloria lui Dumnezeu, adevărurile lui Dumnezeu. Armata israeliană trebuie să protejeze pământul Israelului și oamenii săi, acesta e un război. Israel a fost atacat printr-un terorism inuman, copii nevinovați, mame, tați, bunici. Și voi, proștilor, credeți că Israelul este problema? Trebuie să vă uitați la voi și să vă întrebați: Cine sunt eu? Ce sunt eu?”, a declarat Jon Voight, tatăl Angelinei Jolie.

Starul Jon Voight a postat acest mesaj după ce Angelina Jolie a adăugat o fotografie pe rețelele de socializare în care se ilustra dezastrul lăsat de armata israeliană în nordul Fâșiei Gaza.

Ce a transmis Angelina Jolie pe contul său de Instagram

Starul de la Hollywood nu a stat nepăsător în privința războiului din Israel, acuzând că liderii lumii sunt complici ai acestui masacru în care mii de oameni își pierd viața. Angelina Jolie afirmă că Gaza a fost o închisoare în aer liber, iar în prezent a ajuns o groapă comună.

„Aceasta este bombardarea deliberată a unei populații prinse în capcană, care nu are unde să fugă. Gaza a fost o închisoare în aer liber, de aproape două decenii, și devine rapid o groapă comună. 40% dintre cei uciși sunt copii nevinovați. Familii întregi sunt ucise. În timp ce lumea urmărește, cu sprijinul activ al multor guverne, milioane de civili palestinieni – copii, femei, familii – sunt pedepsiți și dezumanizați în mod colectiv, în timp ce sunt privați de hrană, medicamente și ajutor umanitar împotriva dreptului internațional. Refuzând să ceară o încetare a focului umanitar și blocând Consiliul de Securitate al ONU să impună unul ambelor părți, liderii lumii sunt complici la aceste crime”, a mărturisit Angelina Jolie.

Amintim că Angelina Jolie a fost trimis special al Înaltului Comisariat al ONU pentru Refugiaţi până în decembrie 2022. Nu este prima postare de acest gen lansată de șatenă, deoarece Angelina Jolie a mai atras atenția asupra situațiilor prin care trec oamenii aflați în Gaza.

Celebra actriță accentuează faptul că oamenii sunt egali și că viețile palestinienilor, respectiv israelienilor contează în egală măsură.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: