Redactia.ro
Home » Homepage » Războiul Prodanca VS Reghe continuă! Anamaria l-a făcut cu ou și cu oțet pe Laurențiu în fața poliției | VIDEO

Războiul Prodanca VS Reghe continuă! Anamaria l-a făcut cu ou și cu oțet pe Laurențiu în fața poliției | VIDEO

Un nou episod din conflictul tumultuos dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a captat atenția publicului. Scandalul, izbucnit din cauza unor acuzații de furt, a implicat intervenția poliției și a generat imagini incendiare care au făcut înconjurul internetului.

În luna mai a acestui an, tensiunile dintre cei doi s-au amplificat după ce antrenorul de fotbal a acuzat-o pe soția sa că i-a furat două mașini de lux și o barcă. Acum, Reghecampf a făcut din nou apel la autorități, acuzând că i-a fost furat un skijet.

Anamaria Prodan l-a acuzat pe Reghecampf de provocarea unui scandal nejustificat

„Bună ziua, sunt Anamaria Prodan, aici îl avem pe fostul fin, care l-a făcut turnător pe domul Reghecampf. (…) Nu este nimic furat. Eu am spus-o public, este skijet-ul familiei, l-am adus la reparat aici. Atât.

Am venit să îl iau acum. E ok? (…) E aici și domnul Reghecampf … uitați cu ce se ocupă. Skijet-ul copilului lui care a venit la reparat. A venit cu domnul Gabi Oprea, finul nostru, care l-a făcut turnător dacă vă aduceți aminte, că vinde meciuri și face numai nenorociri, astăzi fiind cel mai bun prieten al lui Reghecampf. Sesizare făcută la poliție pentru nimic, doar pentru a face circ și scandal și panaramă.

L-am rugat pe domnul Reghecampf de mii de ori să înceteze și să termine cu aceste nenorociri și nu face altceva …(…) Domnul Reghecampf pune poliția pe drum aiurea, oamenii nevinovați nu înțeleg de ce. Deci cam despre asta este vorba. (…) Cu ce se ocupă Reghecampf în loc să vină să își vadă copilul acasă. Despre asta este vorba. Ca să nu mai aud că Anamaria Prodan face și drege.

Este skijet-ul adus de mine la reparat, iar domnul Reghecampf a venit doar să-l ia și să-l vândă și pe ăsta că are nevoie de foarte mulți bani. (…) Nu este furat nimic, este soțul meu Laurențiu Reghecampf, este skijet-ul copilului meu adus la reparat. Este înmatriculat pe numele lui Reghecampf, dar nu are nicio legătură. Suntem soț și soție. Sunt bunuri de familie, am vorbit cu avocatul acum. (…) M-au sunat vecinii că soțul meu vrea să fure ceva.(…) Am aflat acum că a venit să ia skijet-ul și că l-a declarat furat. Eu am spus la televizor că sunt în proprietatea familiei.”, spune Anamaria Prodan.

 

Acest scandal nu este primul dintre cei doi

În timpul incidentului, tensiunile au crescut când Anamaria Prodan a insistat că va lua skijet-ul acasă, în timp ce Reghecampf s-a opus vehement. Disputa a continuat cu acuzații reciproce, Prodan aducând în discuție relația lui Reghecampf cu copilul lor, pe care susține că nu l-a mai văzut de trei ani.

„Anamaria Prodan: Eu l-am adus, eu îl iau! Trage mașina, te rog frumos, și leagă-l de mașină să îl iau acasă.

Laurențiu Reghecampf: Nu există așa ceva!

Anamaria Prodan: Aoleu! Este bunul copilului meu!

Laurențiu Reghecampf: Nu este bunul nimănui!

Anamaria Prodan: Tu nu ai un copil pe care nu l-ai mai văzut de 3 ani? De ce nu treci pe acasă să își vezi copilul, Laurențiu Reghecampf? De ce furi și ce a mai rămas la copilul ăsta? Pentru ce?

Laurențiu Reghecampf: Am venit să recuperez ce ai vândut tu.

Anamaria Prodan: Eu nu am vândut nimic. (…) Reghecampf, te faci de râs în fața țării, tu realizezi?! (…) Uite-te puțin la tine ce ai ajuns, cu Gabi Oprea care te-a făcut turnător toată viața. Te-a făcut zob din toate punctele de vedere. (…)

Eu sunt chemată de acasă pentru skijet-ul meu, al copiilor mei, care este la reparat, și pe care imediat a venit să îl sustragă și pe acesta. Dacă voi puteți să credeți așa ceva!”, a spus Anamaria Prodan.

În 2022, Anamaria Prodan l-a acuzat pe Laurențiu Reghecampf de violență domestică, afirmând că acesta a intrat prin efracție în casa ei și a început un scandal în stare de ebrietate.

„S-a întâmplat ce se întâmplă de fiecare dată, că în țara asta dacă este o persoană publică este apărată de unul și de alții. Legea nu își face cum ar trebui treaba. Că dacă se întâmpla lucrul ăsta când am făcut prima plângere, că ne temem pentru viața noastră, nu ajungeam să vină Laurențiu Reghecampf, duhnind a alcool, abia se ține pe picioare”, a declarat Prodan atunci.

Conform declarațiilor făcute de autorități, Laurențiu Reghecampf a apelat la poliție, susținând că skijet-ul său a fost furat. Însă Prodan a contracarat aceste acuzații, afirmând că skijet-ul este al copilului lor și că nu a vândut nimic. Poliția a confirmat că a primit sesizarea de la Reghecampf, dar că nu au găsit motive să creadă că a avut loc un furt, mai ales că bunul era în posesia familiei și adus pentru reparații.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: