Redactia.ro
Home » Stil de viață » Râzi cu lacrimi! Care este bancul preferat al lui Nicolae Ceauşescu

Râzi cu lacrimi! Care este bancul preferat al lui Nicolae Ceauşescu

Nicolae Ceaușescu

Nicolae Ceaușescu era văzut drept un conducător foarte dur, care conducea cu o mână de fier România. Totuși, acesta avea o latură pe care nu o cunoașteau mulți. Este vorba despre latura sa amuzantă și pusă pe distracție.

Nicolae Ceaușescu avea un banc favorit

Deși poate nu este primul lucru care ne vine în minte atunci când ne gândim la Nicolae Ceușescu, elementul distracției era unul foarte important pentru el. Mergea des la petreceri, îi plăcea să fie amuzat și să amuze. Astfel, nu este de mirare că liderului comunist îi plăceau bancurile. În fapt, Nicolae Ceaușescu chiar avea unul preferat, pe care îl spunea e fiecare dată când se întâlnea cu mai mulți oameni într-un context amical.

Desigur, bancul favorit a lui Nicolae Ceaușescu îl implică și pe el și poziția sa de lider al României. Astfel, cele trei personaje principale ale bancului sunt liderul american, liderul rus și șeful republicii române.

Cum sună bancul preferat al lui Nicolae Ceaușescu

„Pe o nava s-au întâlnit Kennedy, Hrușciov și Ceaușescu. Și, mâncând ei, au zis «Să vedem care-i cea mai curajoasă nație din lume!»

Keneddy a spus: «John, aruncă-te în Ocean, ia cutitasul meu și să-mi scoți un rechin pe punte!». John s-a aruncat în ocean, pac, pac, pac, scoate doi rechini pe punte, iese fără o mâna.

Hrușciov spune: «Aliosa, ia aruncă-te tu în Ocean, ia lama asta și să-mi scoți trei rechini!» Poc, poc, poc, scoate trei rechini pe punte, iese fără două picioare și fără o mâna.

Toată lumea: «O, ce curaj, ce curaj!».

Vine Ceaușescu după ce mai trage o țuică. «Băi Mitică, ia aruncă-te în Ocean, ia lingură asta, vezi dacă scoți vreun peștișor să nu ne facem de ras cu americanii și rușii!».

La care ăla zice: «Intră, ba, dumneata!, nu vezi că-i apă rece?!». Toată asistență: «O, ce curaj, ce curaj!»”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: