Redactia.ro
Home » Stil de viață » Râzi cu lacrimi toată ziua! Ce mesaj a primit pe uşă un locatar din Capitală de la un vecin nervos: „Dacă mai faci asta, vei avea 7 ani ghinion”

Râzi cu lacrimi toată ziua! Ce mesaj a primit pe uşă un locatar din Capitală de la un vecin nervos: „Dacă mai faci asta, vei avea 7 ani ghinion”

Ce este strict interzis să faci la bloc în 2024?!

Este dificil să-ți stăpânești nervii în anumite momente! Chiar dacă cineva vrea să transmită seriozitatea situației pentru a sublinia gravitatea ei, uneori rezultatul poate fi mai mult amuzant decât intimidant. Așa s-a întâmplat și în această situație. Mesajul primit de un locatar din București de la un vecin deranjat a declanșat râsete printre cei care l-au văzut.

Râzi cu lacrimi toată ziua

Conflictul între vecini nu este deloc necunoscut. De multe ori, oamenii se plâng de ceilalți locatari din diverse motive. Printre cele mai frecvente motive se numără gălăgia. Pe când unii vecini doresc liniște pentru odihnă, alții sunt pasionați de petreceri sau activități zgomotoase. Astfel de probleme sunt abordate în moduri variate de către locatari. Spre exemplu, un bărbat din București a decis să transmită un mesaj prin intermediul unui bilet lăsat chiar pe ușa vecinului său.

Este dificil să-ți ajustezi programul după al vecinilor, așa că uneori activitățile acestora pot deranja. Nu este deloc plăcut să te trezești din somn după o zi grea de muncă din cauza zgomotelor sau a muzicii date prea tare. Aceste situații duc adesea la discuții contradictorii, care pot evolua chiar în scandaluri.

Ce mesaj a primit pe uşă un locatar din Capitală de la un vecin nervos: „Dacă mai faci asta, vei avea 7 ani ghinion”

Sătul de gălăgia făcută de vecinul său, un locatar din București a decis să lase un mesaj pe ușa acestuia. Mai târziu, cineva a fotografiat biletul și l-a distribuit pe internet. Reacțiile nu au întârziat să apară, textul fiind considerat amuzant. Deși intenția bărbatului era să atragă atenția vecinului său, efectul a fost unul comic.

„Atenție! Persoanei care lovește în țeava noaptea: dacă mai continui, vei avea 7 ani de ghinion. Numărul 7 se înmulțește cu numărul de oameni pe care îi deranjezi în somn.”, a fost mesajul lăsat de un locatar din București pentru vecinul său, potrivit cancan.ro

Sursa foto: cancan.ro

Locatarii trebuie să fie conștienți că există reguli privind liniștea în blocuri. Conform legii, este interzis să faci gălăgie între orele 22:00 și 08:00, precum și între orele 13:00 și 14:00. În plus, vecinii pot stabili un program diferit între ei, dacă este convenabil, dar este esențial ca toți să fie informați și chiar să afișeze acest program la intrarea în clădire.

De ceva timp, Poliția Română a subliniat importanța raportării rapide a vecinilor gălăgioși. Astfel, aceștia pot fi identificați și sancționați. Poliția a explicat că sub incidența legii sunt și cei care perturbă liniștea locuitorilor „în corturi, alte amenajări sau în spații deschise, situate în apropierea imobilelor cu destinație de locuințe sau cu caracter social”.

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: