Redactia.ro
Home » Știri » RAZIE în Bucureşti. Șofer drogat, prins de poliţişti c-o SABIE în maşină. A ieşit mare scandal

RAZIE în Bucureşti. Șofer drogat, prins de poliţişti c-o SABIE în maşină. A ieşit mare scandal

Un om politic important din România a fost victima unui grav accident rutier. Cum se simte acum. Toți românii îi sunt alături

Poliţiştii de la Brigada Rutieră au făcut razie, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în Bucureşti. Agenţii au depistat un conducător auto cu o sabie în mașină, dar și pozitiv la trei substanțe interzise.

Poliţiştii au dat zeci de amenzi, iar patru șoferi s-au ales cu dosare penale după ce s-au urcat drogați sau băuți la volan.

Pastile şi sabie în maşină

În timpul percheziționării mașinii, polițiștii au găsit mai multe pastile și o sabie.

„În urma testării cu aparatul drugtest, a indicat că acesta avea în organism trei substanțe psihoactive. El a fost condus la sediul INML în vederea recoltării de probe biologice.

De asemenea s-a întocmit un dosar de cercetare penală”, a declarat Andrea Arșintescu inspector principal.

România, împânzită de droguri

Poliția Română a prezentat, joi, bilanțul acțiunilor din acest an în privința combaterii traficului de droguri. Peste 500 de kilograme de droguri și 3 tone de precursori au confiscate de poliție de la începutul anului, iar 31 de grupuri de crimă organizată au fost destructurate.

În același timp, peste 2.500 de șoferi au fost depistați drogați la volan. La nivelul laboratoarelor de analize și profil al drogurilor, sunt testate anual peste 20.000 de probe.

Pentru combaterea consumului de substanțe interzise și alcool la volan, la nivel național, în urma acțiunilor desfășurate de polițiștii rutieri, în perioada 1 ianuarie – 7 septembrie 2023, au fost constatate 2.564 de infracțiuni de conducere sub influența unor substanțe psihoactive și 7.551 de infracțiuni de conducere sub influența alcoolului.

PSD vrea înăsprirea sancţiunilor aplicate şoferilor care urcă la volan beţi sau drogaţi. Printre propunerile anunțate de premierul Marcel Ciolacu se numără anularea dreptului de a conduce pentru cel puţin zece ani sau chiar confiscarea mașinii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: