Redactia.ro
Home » Monden » Răzvan Botezatu a anulat nunta cu iubitul neamț

Răzvan Botezatu a anulat nunta cu iubitul neamț

Începutul de an n-a fost un prilej de bucurie pentru prezentatorul Răzvan Botezatu, ci dimpotrivă. El și partenerul lui de viață, cu care tocmai se logodise, au pus punct relației lor amoroase. Motivul? O dispută ce a avut loc în noaptea dintre ani.

Răzvan Botezatu a anulat nunta

Chiar acum câteva săptămâni, Răzvan Botezatu anunța că s-a logodit cu iubitul lui. Dar iată că lucrurile nu erau tocmai perfecte între ei. Sfârșitul anului 2019 a adus și sfârșitul relației lor. ”De Revelion am fost singur. Vorbisem ca, în seara de Ajun, să petrecem puţin în familie, să stăm până la miezul nopţii acasă, cu ai mei, iar apoi să ieşim. Dar, brusc, el nu a mai vrut să vină la mine, m-am enervat cumplit şi… Gata! I-am spus să îşi vadă de treabă, dacă nu poate respecta nişte planuri simple, în viitor ce vom face? Spunea că nu se simte confortabil, d-astea, dar s-a dus cu prietenii lui în club. Aşa că, după ce am stat cu ai mei acasă, până la miezul nopţii, m-am dus şi eu, singur, în alt club şi m-am distrat. Eu sunt încăpăţânat, dar şi foarte strict când vine vorba de anumite lucruri”, – a mărturisit Răzvan Botezatu pentru wowbizz.ro.

De ce s-au despărțit?

Răzvan Botezatu i-a spus adio iubitului său chiar înainte de nuntă, cu toate că acesta primise inelul de logodnă și era foarte euforic cu privire la relația lor : ”Vom face pasul din punct de vedere legal, în Germania nu este foarte complicat şi, oricum, avem suficienţi prieteni comuni care au făcut deja acest lucru. Este diferit de alţii, nu e gelos, nu îl deranjează că sunt implicat în conştientizarea faptului că o comunitate ca a noastră trebuie să fie vizibilă şi în România. Un singur lucru nu reuşesc să îl conving: să îl fac să apară, public… Dar asta pentru că nu vrea să se expună, e adeptul discreţiei” – povestea Răzvan Botezatu în urmă cu puțin timp.

Citește și Accident grav! Mașina lui Cătălin Botezatu a fost grav avariată

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini