Redactia.ro
Home » TV » Răzvan Ciobanu era drogat cu „zombie”. Video cutremurator cu designerul

Răzvan Ciobanu era drogat cu „zombie”. Video cutremurator cu designerul

Răzvan Ciobanu era drogat cu "zombie". Video cutremurator cu designerul

Răzvan Ciobanu a fost filmat într-o stare deplorabilă.  Se pare că designerul s-a drogat cu noul drog care face ravagii printre tineri.  Răzvan Ciobanu avea comportamentul specific celor care folosesc drogul zombie.

În România, drogul, care este un fel de marijuana sintetică, a ajuns abia anul acesta. Dacă marijuana produce un efect de anxietate şi atacuri de panică. Acest K2 produce paranoia şi episoade psihotice, de aceea se spune că are un efect de „zombie”. Această stare se instalează în cel mult 10 minute şi efectele durează până la o oră şi jumătate. În medie, a explicat Gigel Lazăr. Acest drog sintetic nu are în componenţă cannabidiol. Aceasta este o substanţă esenţială în limitarea efectelor THC, ceea ce duce la eliberarea substanţelor din creier, care nu mai pot fi controlate. Un consum prelungit duce la efecte de gravitate extremă, de distrugere a creierului. Adică, îl transformă în legumă.

O singură doză de „zombie” poate fi mortală

Medicii au analizat efectele pe care acest drog le produc în organism. Medicii au realizat că este de 10 ori mai puternic decât cocaina.

Consumul acestui drog produce o creştere a metabolismului, cu temperatură foarte mare, cu tahicardie, posibil cu insuficienţă renală, cu problemă de oxigenare a creierului şi inimii. „Este un drog stimulant, sunt efecte similare cu metamfetaminele şi cocaina, dar de 10 ori mai puternice. În funcţie de organismul fiecărui individ, chiar şi o singură doză din acest drog poate fi fatal”, a precizat Sorin Pletea, medic primar psihiatru la Spitalul „Alexandru Obregia” din București.

Citeşte și: Necropsie Răzvan Ciobanu – ce i-a provocat moartea

Expertiza preliminară a maşinii conduse de Răzvan Ciobanu: Airbag-urile s-au deschis la 126 km/h

Expertiza preliminară a maşinii conduse de Răzvan Ciobanu arată că airbag-urile s-au deschis la 126 de kilometri pe oră. Aceasta fiind viteza în momentul impactului. Istoricul înregistrat de computerul de bord arată că bolidul a circulat şi cu 250 de kilometri pe oră.

Surse judiciare au declarat, joi, pentru corespondentul, că expertiza preliminară arată ca în momentul în care s-au deschis airbag-urile maşina condusă de creatorul de modă Răzvan Ciobanu circula cu o viteză de 126 de kilometri pe oră.

Citeşte și: Cine va lua întreaga avere a lui Răzvan Ciobanu și când va avea loc înmormântarea

Acest lucru înseamnă că este posibil ca înainte de impact şoferul să fi condus cu o viteză mai mare.

Aceleaşi surse au precizat că în istoricul înregistrat de computerul de bord se vede că bolidul a circulat şi cu 250 de kilometri pe oră.

Anchetatorii iau în calcul ca aceasta să fi fost viteza cu care s-a circulat pe autostradă. Aceștia exclud, momentan, că aceasta ar fi fost viteza din momentele anterioare accidentului.

Citeşte și: Răzvan Ciobanu a fost snopit în bătaie de fostul iubit. Marius Lăzărescu este acum devastat de durere

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit, luni dimineaţa, într-un accident produs la intrarea în localitatea Săcele dinspre Năvodari, în judeţul Constanţa.

Înmormântarea va avea loc joi.

Parchetul Judecătoriei Constanţa oferă detalii despre BUNURILE luate de trecători din maşina lui Răzvan Ciobanu

Parchetul Judecătoriei Constanţa transmite, referitor la dosarul deschis ca urmare a morţii creatorului de modă Răzvan Ciobanu, că este posibil ca trecătorii să fi luate bucăţi de caroserie de la locul accidentului. Ceea ce anchetatorii au lăsat în urmă nu era relevant pentru evoluţia anchetei.

Citeşte și: Răzvan Ciobanu și-a presimțit moartea!? Scandalul cu fostul iubit l-a doborât

„Din investigaţii a rezultat că autovehiculul condus de numitul Ciobanu Răzvan a părăsit partea carosabilă în zona localităţii Săcele din jud. Constanţa, a rulat aproximativ 850 m şi apoi s-a răsturnat din cauza denivelărilor. Conducătorul auto era singur în autovehicul şi nu purta centură de siguranţă, aspecte constatate cu ocazia cercetării la faţa locului de către experţi. În cauză urmează a fi dispusă efectuarea unei expertize tehnice auto, care va stabili cu exactitate dinamica producerii accidentului”, transmite Parchetul Judecătoriei Constanţa.

Sura citată menţionează că în ceea ce priveşte poziţia în care a fost găsită victima, aceasta a fost proiectată în afara autovehiculului şi găsită în proximitatea acestuia, orientată cu faţa în jos. „Specialiştii SMURD sosiţi la faţa locului în urma apelului 112 au fost cei care au procedat la modificarea poziţiei victimei, în vederea aplicării procedurilor specifice”

Ultima fotografie cu Razvan CiobanuLegat de bunurile creatorului de modă, ridicate de la locul accidentului de către curioşi. Procurorii anunţă că ele nu erau relevante pentru anchetă. „Ulterior finalizării activităţii de cercetare a locului faptei şi plecării organelor de poliţie, în zona respectivă au fost lăsate componente auto irelevante pentru anchetă, împrăştiate pe o suprafaţă mare de teren, fiind posibil ca acestea să fie găsite de trecători”

Citeşte și: Primele imagini cu locul accidentului în care a murit Răzvan Ciobanu

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: