Redactia.ro
Home » Monden » Răzvan Fodor a trecut prin clipe de groază. Actorul a rămas imobilizat la pat

Răzvan Fodor a trecut prin clipe de groază. Actorul a rămas imobilizat la pat

GALERIE FOTO (8) Răzvan Fodor a trecut prin clipe de groază.

Răzvan Fodor a trecut prin clipe de groază. Celebrul actor le-a povestit fanilor din mediul online că a stat imobilizat la pat patru zile. Conform acestuia, din cauza unei mișcări greșile la antrenament a rămas imobilizat. Ce sfat le-a dat Răzvan Fodor internauților?

Răzvan Fodor a trecut prin clipe de groază. Actorul a rămas imobilizat la pat

Răzvan Fodor a trecut prin clipe de groază. Răzvan Fodor este unul dintre cei mai apreciați actori și prezentatori de televiziune din România. În ultimii ani a moderat mai multe emisiuni de succes, iar în urmă cu un an a reușit să câștige Asia Express împreună cu Sorin Bontea. Recent, actorul le-a povestit fanilor săi din mediul online că a trecut printr-o situație cumplită. Răzvan a mărturisit că a rămas imobilizat la pat din cauza unei mișcări greșite de stretching.

Vedeta a avut dureri groaznice, iar acest lucru l-a determinat să stea imobilizat la pat timp de 4 zile. „Mai țineți minte? V-am zis eu săptămâna trecută că în urma unei mișcări greșite, atenție, de stretching, am rămas rupt de la brâu în jos.Faza s-a acutizat. Astăzi este prima dată când ies din casă, după patru zile. Am mai ieșit ieri, dar ieri a venit cineva să mă ia. Astăzi pot să stau și la volan, bine, pe pastile și pe tratament. E ceva înfiorător, așa dureri eu n-am crezut în viața mea că o să am.„, a povestit Răzvan Fodor, pe rețelele de socializare.

Răzvan le-a recomandat celor de acasă să nu facă aceeași greșeală, pentru că aceasta poate avea consecințe grave. Actorul i-a sfătuit să aibă grijă atunci când fac sport, mai ales în cazul mișcărilor bruște. „Ce voiam eu să vă zic? Pentru că majoritatea faceți sport sau și dacă nu faceți sport…Pentru orice mișcare, conștientizați-vă mișcarea. Trebuie să o gândiți, mișcarea, înainte să o faceți. Bine, eu sunt și bătrân! Sfat! Asta am vrut să vă zic. Vă pup!”, a mai spus Răzvan.

De ce nu mai cântă Răzvan Fodor

Răzvan Fodor a fost solistul trupei Krypton, iar din 2005, acesta nu mai cânta. Trupa s-a despărțit în același an, însă actorul care a și prezentat emisiunea „MasterChef” ani la rând a mărturisit că și-ar dori să revină pe scenă. La începutul anilor 2000, Răzvan Fodor făcea furori cu piesele sale, iar în 2005 s-a reorientat în carieră și a devenit actor. „Nu am renuntat la muzica niciodata. Nu mai cant din 2005, insa nu am stat degeaba. Am facut foarte multe lucruri pana acum, insa nu au fost pe placul celor care iau decizii. Asta a fost, e foarte mult de povestit pe tema asta si nu cred ca are vreo relevanta cine, ce si cum. A fost acum vreo doi-trei ani un proiect cu Paula si cam atat. Acum lucrez la ceva si se pare ca e ce trebuie”, a declarat Razvan în urmă cu ceva ani.

Răzvan Fodor este căsătorit cu Irina, prezentatoarea emisiunii Asia Express, sezonul patru, având împreună o fetiță, Diana. Astăzi, cei doi au cariere înfloritoare, fiecare dintre ei găsindu-și un loc într-unul dintre show-urile din grila Antena 1.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: