Redactia.ro
Home » Monden » Irina și Răzvan Fodor au avut discuții aprinse în Grecia! Ce s-a întâmplat între cei doi

Irina și Răzvan Fodor au avut discuții aprinse în Grecia! Ce s-a întâmplat între cei doi

Irina și Răzvan Fodor au avut discuții aprinse în Grecia! Imaginile cu prezentatorii noștri care se certau au ajuns și pe internet. 

Irina și Răzvan Fodor au avut discuții aprinse în Grecia! Ce s-a întâmplat între cei doi

Irina și Răzvan Fodor au demonstrat de multe ori că au o relație așa cum mulți doar își doresc, însă ca în orice cuplu și aceștia au discuții aprinse pe diferite subiecte. Cei doi soți au avut parte de o mică ceartă, iar imaginile cu prezentatorii au ajuns și pe internet, spre mare uimire a tuturor.

Răzvan Fodor a plecat în Grecia pentru a-i face soției sale o surpriză. După ce el i-a făcut declarații de amor, a invitat-o la o masă romantică și au petrecut alături de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, acum în prim-plan sunt problemele de familie.

”Soțul și dorințele lui. A venit de acasă să-mi facă o surpriză, cu toată dragostea la pachet și cu toate cele. Și acum mă bate la cap, în fiecare oră îmi spune că nu i-am luat ulei de măsline și că până la sfârșitul proiectului să mă descurc și eu de niște ulei de măsline ca să duc acasă. El a venit pe dragoste, dar tot pe casnic cumva, să avem ulei de măsline, să tragă și el ceva la tigaie. Unde să bag uleiul de măsline? Niște argintărie, un rimel, un cercel, n-ai fi zis că-mi cumpăr, nu, să vin cu un calup de feta și ulei de măsline. Taci, taci!”, a spus Irina Fodor pe pagina sa de Instagram.

Însă, după strigătul de nemulțumire al soției, așa cum era de așteptat, a venit și replica lui Răzvan Fodor. Prezentatorul se apără și spune că el ține cu familia și casa, căci oricum, la vremurile pandemice pe care le trăim, patenera sa de viață nu mai are ce face acum cu ținute și bijuterii, totul fiind închis.

”Și ce nu ți-am zis bine? Țin cu casa, să avem ulei de măsline în casă. Eu țin cu casa, tati. Nu mai ai ce să faci cu argintăria, nu mai ai ce să faci cu diamantele. În închisă planeta! Mâncarea, tati, mâncarea!”, este și reacția celui care a fost la cârma emisiunii ”Burlacul”.

Răzvan Fodor a primit propuneri „indecente” de față cu soția sa

Răzvan Fodor este unul dintre cei mai apreciați prezentatori Tv din România, acesta fiind și solistul trupei Krypton, formație care a lansat piese de succea în anii 2000. În prezent, Răzvan se poate declara un bărbat împlinit. Acesta are o carieră de succes în cadrul televiziunii, renunțând la muzică, dar se poate lăuda și cu o familie minunată. În vârstă de 45 de ani,Răzvan Fodor este și în momentul de față un bărbat râvnit de femei, însă vedeta este căsătorit cu jurnalista Irina Fodor. Cei doi au împreună o fetiță, Diana, în vârstă de 9 ani.

Recent, prezentatorul tv le-a povestit fanilor o întâmplare care l-a șocat. În timp ce se afla cu soția sa și cu patrupedul lor de compania, Luna, în parc, acesta a rămas șocat după ce mai multe tinere s-au oprit și i-au făcut propuneri cam indecente, chiar de față cu soția sa. „Cum dracu’ nu mi-a trecut mie prin cap, acum 20 de ani, să îmi iau animal de companie? Se bagă toate puștoaicele în seamă cu tine, cu câini, fără câini…întrebări, răspunsuri…ce să mai? Comunicare multă! Punctul pe “i” l-a pus o gagică pe la vreo 25 de ani, care era cu iubitul ei (nu aveau câine) și, de față cu nevastă-mea, m-a întrebat dacă poate să îmi mângâie pufoșenia. I-am zis: “Fă ce vrei tu, dar vezi să nu te umpli de bale!” Mă scuzați, eu în parc nu mai calc niciodată. Devine periculos”, a scris Răzvan Fodor pe rețeaua de socializare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: