Redactia.ro
Home » TV » Răzvan Fodor și chef Sorin Bontea, în genunchi la Asia Express. Ce s-a întâmplat în emisiunea de la Antena 1

Răzvan Fodor și chef Sorin Bontea, în genunchi la Asia Express. Ce s-a întâmplat în emisiunea de la Antena 1

Răzvan Fodor și chef Sorin Bontea, în genunchi la Asia Express

Asia Express îi epuizează pe Răzvan Fodor și chef Sorin Bontea! Proba de marți seara a fost una destul de grea pentru cei doi, mai ales că s-a desfășurat în cadrul Cursei pentru Ultima Șansă. Ce i-a îngenunchiat pe Fodor și pe Bontea?

Emisiunea Asia Express este difuzată la Antena 1 duminică, luni, marți și miercuri, în această perioadă. Astfel, în ediția de aseară, 31 martie, au fost desemnați primii concurenți care pleacă spre Taiwan. Speak și Ștefania s-au descurcat cel mai bine la proba de adunat monezi și au reușit să primească biletul către următoarea etapă.

Astfel, la cursa pentru ultima șansă au intrat 5 echipe, din care una va fi eliminată garantat în ediția de miercuri, 1 aprilie. Concurenții participanți la cursă sunt: Sorin Bontea împreună cu Răzvan Fodor, Adda, cu soțul ei, Cătălin, Alex Abagiu și Radu, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, dar și Frații Ristei, Dan și Florin.

O cursă grea pentru Răzvan Fodor și chef Sorin Bontea

„Reactoarele 3 și 4”, cum s-au autointitulat, au ratat la mustață biletul către Taiwan, având cu doar 2 monede mai puțin decât echipa lui Speak. Astfel, sunt nevoiți să lupte pentru șansa de a rămâne în Asia Express și de a pleca la următoarea etapă.

Cursa pentru ultima șansă e dificilă dar și foarte distractivă, pentru telespectatori, dar și pentru concurenți. De această dată, fiecare participant a primit în custodie o broască de care trebuie să aibă grijă. Aceasta trebuie stropită cu apă și protejată pentru a nu muri.

Apoi, broscuțele vor fi cele care îi vor ajuta pe concurenți. Întregerea cu broaște i-a pus în genunchi pe Răzvan Fodor și chef Sorin Bontea. Cei doi au fost filmați cum suflau spre broaște, pentru a le îndruma spre linia de finish.

„Eu m-am mai jucat așa cu broscoiul, dar când eram mic. Dar toată viața mea am visat să mă joc cu broaște și mai ales cu Bontea lângă mine”

, s-a amuzat Fodor.

Pentru Fodor a fost totuși o probă dificilă, agravându-i problemele de sănătate.

”Amețisem, nu mai puteam”, a povestit vedeta, care suferă de astm, problemă de sănătate care s-a accentuat atunci când a fost nevoit să sufle în broscuțe pentru competiție.

Poți vedea tot momentul în care Răzvan Fodor și chef Sorin Bontea s-au pus în genunchi la Asia Express

De-a lungul competiției Răzvan Fodor și Sorin Bontea au trecut și prin momente grele. Au luptat mult să ajungă pe primele locuri, au trăit mari emoții, vârsta și-a spus cuvântul, dar încă sunt în cursă, printre ultimii 6 echipe participante!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: