Redactia.ro
Home » Monden » Răzvan Kovacs, gest neașteptat după ce a devenit tată. Fostul concurent de la Insula Iubirii i-a luat pe toți prin surprindere

Răzvan Kovacs, gest neașteptat după ce a devenit tată. Fostul concurent de la Insula Iubirii i-a luat pe toți prin surprindere

GALERIE FOTO (2)

Răzvan Kovacs, cunoscut publicului larg ca fostul concurent de la Insula Iubirii, trăiește acum una dintre cele mai fericite perioade ale vieții sale, devenind recent tată. Alături de partenera sa, Ema Oprișan, cei doi se topesc de dragoste pentru micuța lor Luna și au hotărât să facă un gest special pentru a-și arăta dragostea pentru ea.

Pe data de 19 septembrie, Ema Oprișan a adus pe lume o frumoasă fetiță, aducând astfel bucurie și lumina în viața celor doi părinți. Această experiență a transformat complet viața lor, aducându-le cea mai frumoasă perioadă din viața unui părinte.

Răzvan Kovacs, gest neașteptat după ce a devenit tată

Răzvan Kovacs nu s-a lăsat mai prejos în ceea ce privește manifestarea dragostei față de micuța Luna și a luat o decizie cu totul specială. A ales să își facă un tatuaj care să conțină data nașterii fiicei sale, ora exactă la care micuța a venit pe lume și greutatea la naștere.

Cu acest gest, el dorește să își imortalizeze pentru totdeauna amintirea acelei momente magice din viața lor, când familia lor s-a mărit cu un nou membru. De asemenea, tatuajul include și un mesaj special, un gest simbolic al iubirii și atașamentului său față de fiica sa. În aceeași postare în care a dezvăluit tatuajul, Răzvan Kovacs a făcut cunoscut și numele pe care l-au ales pentru micuța lor, Luna.

„Trăiesc pentru tine, fetița mea”, este textul pe care și l-a tatuat Răzvan Kovacs.

Dar gesturile de iubire ale lui Răzvan Kovacs nu se opresc aici. El a dorit să arate lumii întregi cât de mult înseamnă Ema Oprișan pentru el și a decis să își etaleze tatuajul și pentru femeia care i-a dăruit această minunată copilărie.

Cu cine seamănă fiica Emei Oprișan

Cu umor și sinceritate, Ema a mărturisit că încă este prea devreme pentru a spune cu exactitate cu cine seamănă mezina familiei, dar la o primă vedere, micuța pare să împrumute din trăsăturile fratele său mai mare, Noah. Acesta este băiatul dintr-o relație anterioară a Emei Oprișan, iar întreaga familie se bucură de faptul că micuții lor se înțeleg și se iubesc deja.

„Să știi că nu seamănă cu nimeni bebe, nici cu Răzvan, nici cu mine, seamănă cu Noah foarte mult, doar că are mai mult păr în cap. E mică, drăguță, firavă și îmi e așa de drag de ea, îmi vine să o miros non-stop, îmi vine să o mănânc! O să mă abțin de la chestia asta, promit!”, a spus Ema Oprișan, într-o postare de pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: