Redactia.ro
Home » Știri » Răzvan Lucescu a fost prezentat de Al Hilal pe Twitter

Răzvan Lucescu a fost prezentat de Al Hilal pe Twitter

GALERIE FOTO (2) Răzvan Lucescu a fost prezentat de Al Hilal pe Twitter

Răzvan Lucescu a fost prezentat de Al Hilal pe Twitter. Deşi nu a semnat încă contractul, clubul i-a făcut un filmuleţ de-a dreptul impresionant. Au fost trecute în revistă cele mai importante momente din cariera şi viaţa antrenorului. Nu a fost uitat nici Mircea Lucescu. Au fost prezentate imagini din momentul în care Lucescu Jr a câştigat Cupa şi Campionatul cu PAOK şi a devenit idolul grecilor.

Cu cât este plătit Răzvan Lucescu

După ce va semna contractul cu Al Hilal va primi 4 milioane de dolari pe sezon. Tehnicianul va intra în top 3 cei mai bine plătiți antrenori români. Pe primul loc se află Cosmin Olăroiu cu 7,9 milioane dolari, locul 5 din 16 echipe în China. Iar pe locul trei se plasează Laurențiu Reghecampf cu doar 3,5 milioane dolari, locul 9 din 14 echipe în Emiratele Arabe Unite. La începutul săptămânii viitoare Răzvan Lucescu va merge să semneze contractul cu noua echipă. Aceasta i-a achitat 2 milioane de euro clauza de reziliere.

„Am petrecut la PAOK cei mai buni doi ani din viaţa mea. Împreună am demonstrat că avem puterea să trecem peste orice dificultate. Le mulţumesc în primul rând domnului Ivan Savvidis şi familiei sale pentru încrederea şi dragostea lor pentru PAOK, lui Makis Gagatsis, Mariei Goncareva şi întregii conduceri pentru cooperare, tuturor celor care au muncit zilnic şi din greu alături de mine la baza de pregătire, pentru dăruire. Aş vrea să le mulţumesc jucătorilor mei fantastici şi tuturor fanilor PAOK pentru susţinerea lor imensă”, a declarat Lucescu, pentru site-ul oficial al lui PAOK în momentul când a părăsit Grecia.

De-a lungul carierei românul de 50 de ani a mai antrenat pe Rapid, Brașov, Petrolul, El Jaish, Xanthi, PAOK, dar și echipa națională a României.

Citește si: Gianluigi Buffon are o condiţie pentru a semna cu Juventus

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini