Redactia.ro
Home » Monden » Răzvan Simion, nuntă în secret cu Daliana Răducan?! Mesajul care i-a dat de gol, de față cu toată lumea: „Ne unesc pe vecie”

Răzvan Simion, nuntă în secret cu Daliana Răducan?! Mesajul care i-a dat de gol, de față cu toată lumea: „Ne unesc pe vecie”

GALERIE FOTO (2)

Răzvan Simion i-a luat pe toți prin surprindere cu un mesaj siropos, plin de iubire, transmis iubitei lui, Daliana Răducan. Acesta a postat, pe contul lui de Instagram, o fotografie cu partenera lui de viață, alături de un mesaj cu care le-a dat multora de înțeles că ar fi spus DA pe vecie.

Răzvan Simion, nuntă în secret cu Daliana Răducan?

Relația amoroasă dintre Răzvan Simion și Daliana Răducan merge din ce în ce mai bine. Prezentatorul TV este foarte fericit și împlinit alături de iubita lui, așa cum se poate observa din imaginile și postările făcute pe rețelele de socializare. De curând, matinalul de la ”Neața cu Răzvan și Dani” i-a uimit pe toți cu o nouă postare alături de Daliana, care avea de data aceasta un mesaj emoționant. Acesta i-a făcut o declarație de dragoste partenerei lui de viață, prin care le-a dat de înțeles multor internauți, că ar fi făcut pasul cel mare, în secret, alături de Daliana.

20 de zile în august. 10 ani în calendar. Doar astea sunt lucrurile ce ne despart. Altfel… milioanele de secunde împreună ne unesc pe vecie. La multi ani, iubita mea! @daliana.raducan”, este mesajul transmis de Răzvan Simion.

La multi ani !!!!Sunteti deosebiti!!!Ramaneti asa pe vecie!!/ Pare totul frumos și așezat!Puținele lucruri care vă despart nu înseamnă mare lucru!La mulți ani!/ La mulți ani fericiti !!!!… minunat compliment si superba declarație/ La multi ani !Sa fiti fericiti si sa va iubiti la maxim,fara numar !Semanati parca ati fi frati! La mulți ani cu sănătate! Un cuplu foarte frumos! Gata, v-ati luat?”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

Cine este Daliana Răducan

Daliana Răducan este de profesie arhitect și designer de interior. Aceasta s-a făcut cu atât mai cunoscută după ce a făcut parte din echipa „Visuri la cheie”. ”Îmi place să mă descriu ca având un ochi de artist și un ochi de arhitect riguros, fiind în același timp creativ, dar cu un accent imens pe fiecare detaliu important. Scopul meu este să găsesc locul dulce dintre exuberanță și simplitate – căutând confort, circulații fluide, detalii, armonie, simetrie și tehnologie discretă”, este descrierea de pe site-ul său propriu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: