Redactia.ro
Home » Monden » Răzvan Simion, schimbare radicală în viața sa. La ce vicii a renunțat total

Răzvan Simion, schimbare radicală în viața sa. La ce vicii a renunțat total

Răzvan Simion, schimbare radicală în viața sa. La ce vicii a renunțat total

Prezentatorul TV Răzvan Simion a făcut recent o dezvăluire surprinzătoare într-un podcast moderat de Teo Trandafir, dezvăluind schimbările majore pe care le-a făcut în viața sa pentru a adopta un stil de viață sănătos. Printre acestea se numără renunțarea la fumat după 28 de ani, abandonarea sucurilor acidulate și a zahărului, precum și alegerea de a consuma exclusiv apă alcalină.

Răzvan Simion face o schimbare radicală în viața

După 28 de ani de fumat, Răzvan Simion a luat o decizie radicală de a se lăsa de acest viciu. Într-o discuție sinceră, prezentatorul TV a povestit cum și-a motivat alegerea și cum a reușit să depășească această provocare, care a fost parte integrantă a vieții sale timp de atât de mult timp.

„M-am lăsat după 28 de ani. Și fumam, cum se fuma în presă. Îl vedeam pe domnul Cristoiu, care are gecuță, vestuță și fuma țigări lungi, ca Horia Alexandrescu. Aveau emisiune la Prima, seara, fumau și beau Teachers, în direct la televizor”, a povestit Răzvan Simion.

La ce vicii a renunțat total

Pe lângă renunțarea la fumat, Răzvan Simion a făcut schimbări semnificative și în ceea ce privește alimentația sa. Vedeta TV a eliminat complet sucurile acidulate și zahărul din dieta sa și a ales să bea doar apă alcalină. Aceste alegeri reflectă preocuparea sa pentru sănătatea sa și determinarea de a avea grijă de corpul său.

„Fac tot felul de terapii interesante. Am descoperit asta cu ozonul acum și sunt super încântat de terapie. Îți ia un pic de sânge, îți bagă niște ozon și ți-l bagă la loc. E super, îmi place tare mult. Plus că, dacă faci matinal de atâta timp, cu pastile nu mai merge, direct pe venuță. Vrei ceva de acolo, vrei q10”, a mai mărturisit celebrul prezentator TV în podcast-ul , moderat de Teo Trandafir.

În căutarea unei stări de bine mai bune, Răzvan Simion a început să exploreze diferite terapii alternative. Printre acestea se numără terapia cu ozon, pe care o consideră extrem de benefică și eficientă. Despre experiența sa cu această terapie, Răzvan Simion a vorbit cu entuziasm, evidențiind beneficiile pe care le-a observat în urma aplicării acestei proceduri.

Totodată, acesta nu mai investește timp și energie în lucruri și persoane care nu aduc nimic pozitiv în viața ta în schimb:

„La 20 de ani te interesează ce vorbește lumea despre tine. La 40 nu te mai interesează ce vorbește lumea despre tine. La 60 îți dai seama că nimeni n-a vorbit de tine vreodată. Bă, dar n-au avut treaba ta. Bă, eu ți-o zic pe aia dreaptă. Băi, dar te-am întrebat? Negrii ți-s ochii. Lasă-mă. Mama mea are o vorbă: «Mai răruț, că-i mai drăguț».

Câteodată ziceam: «Măi, dar unde sunt mesele alea mari, cu mulți prieteni?». Măi, o să vezi că pe măsură ce îmbătrânești, e mai bine așa. Și, într-adevăr, e mai bine așa. Lumea nu vrea nimic de la tine de-adevăratelea”, a povestit Răzvan Simion, în cadrul podcastului moderat de către Teo Trandafir.

Decizia lui Răzvan Simion de a face aceste schimbări majore în viața sa reflectă dorința sa de a trăi mai sănătos și de a-și îmbunătăți calitatea vieții. Prin renunțarea la fumat și adoptarea unui stil de viață sănătos, prezentatorul TV servește ca un exemplu de inspirație pentru toți cei care doresc să facă schimbări pozitive în viața lor.

Sursa foto: Arhivă

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: