Redactia.ro
Home » Știri » RCS-RDS a dat lovitura la început de an. Anunțul făcut de companie

RCS-RDS a dat lovitura la început de an. Anunțul făcut de companie

RCS-RDS a dat lovitura la început de an. Anunțul făcut de companie Presa spaniolă a prezentat DIGI Spania, filiala companiei Digi Communications NV, listată la Bursa de Valori București (BVB), drept unul dintre marii câștigători ai portabilității în rețeaua de telefonie mobilă, în 2019.

„Marea supriză pozitivă din 2019 a fost DIGI, operatorul român. Datorită capilarității rețelei de mii de magazine de proximitate și a unor tarife agresive, a reușit să câștige încrederea nu doar a clienților imigranți, cât și a clienților naționali. Se pare că mai are puțin până când va ajunge la 2 milioane de clienți. Operatorul, care folosește rețeaua Movistar, a început de asemenea să ofere servicii de internet prin fibră. Deși, oferta este disponibilă doar în 17 provincii și tocmai ce a depășit 50.000 clienți», arată cel mai important ziar din Spania, El Pais, în ediția din 3 ianuarie 2020.

RCS-RDS a dat lovitura la început de an. Anunțul făcut de companie

Prezent pe piață din 2008, rezultatele pe care le-a obținut în anul 2019 atât pe segmentul de telefonie mobilă, cât și pe segmentul serviciilor de telefonie fixă, DIGI se clasează în top 5 operatori pe această piață. A lansat servicii de telefonie fixă și internet, în Spania, în septembrie 2018, în cadrul unui parteneriat cu Telefonica. Potrivit rezultatelor anunțate de compania – mamă Digi Communications NV, la 30 septembrie 2019, filiala din Spania avea 68.000 de abonați la serviciile fixe de comunicații electronice, la circa 1 an de la intrarea pe acest segment de piață, și aproximativ 1,73 milioane de unități generatoare de venituri (clienți) pe segmentul telefoniei mobile.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: