Redactia.ro
Home » Știri » RCS RDS, spulberă concurența. Află ce pachete speciale de nerefuzat au pregătit pentru români

RCS RDS, spulberă concurența. Află ce pachete speciale de nerefuzat au pregătit pentru români

Pachete speciale de nerefuzat oferite de RCS RDS

La început de an, RCS RDS surprinde clienții români cu oferte de nerefuzat pentru serviciile de televiziune prin cablu, internet și telefonie. Aceste noi pachete de abonamente impresionează prin prețurile lor extrem de avantajoase, ceea ce a generat o agitație semnificativă în rândul concurenței. Cu opțiuni variate și personalizate, RCS RDS se străduiește să ofere soluții accesibile pentru toate nevoile de comunicare și divertisment ale clienților săi.

Indiferent dacă este vorba de acces la canale TV premium, viteze rapide de internet sau servicii de telefonie fixă și mobilă, RCS RDS se prezintă ca alegerea potrivită pentru consumatorii care caută pachete complete și convenabile. Această inițiativă aduce beneficii semnificative pentru utilizatori, deschizând oportunități atrăgătoare pentru cei care doresc să se bucure de servicii de calitate la prețuri competitive în domeniul telecomunicațiilor.

Pachete speciale de nerefuzat au fost pregătite de RCS RDS

La începutul anului 2024, RCS RDS, rețeaua cunoscută pentru una dintre cele mai extinse acoperiri din țară, propune noi oferte tentante atât pentru abonații existenți, cât și pentru cei care doresc să beneficieze pentru prima dată de serviciile sale de calitate. Cu prețuri competitiv reduse, RCS RDS se afirmă drept alegerea ideală pentru consumatorii în căutare de soluții complete și accesibile în domeniul telecomunicațiilor.

Fiberlink 500 pentru doar 30 de lei lunar, RCS RDS oferă pachetul Fiberlink 500, care include serviciul de internet cu diverse viteze de descărcare și încărcare, alături de 20GB de stocare pe Digi Store. Acesta este un pas semnificativ către conectivitatea modernă și accesibilă pentru toți românii.

Cu aceeași sumă de 30 de lei lunar, abonații pot alege pachetul HD TV Digital, beneficiind de 48 de canale HD și acces la canale Ultra HD în extraopțiunea 4K. Primul echipament digital este oferit gratuit, iar utilizatorii Digi Net se bucură și de serviciul de TV online inclus.â

La RCS RDS beneficiezi de comunicare nelimitată și internet rapid

La costul de 5 euro pe lună, pachetul MOBIL Nelimitat oferă minute nelimitate la nivel național și în roaming SEE, SMS-uri nelimitate în rețeaua DIGI, 3000 de minute internaționale și internet de mare viteză cu acoperire 4G și 5G.

Pentru cei care caută o soluție completă, RCS RDS recomandă pachetul cu internet, televiziune prin cablu și Digi Mobil Optim Nelimitat la prețul avantajos de 85 de lei pe lună. Această ofertă comprehensivă reflectă angajamentul RCS RDS de a oferi servicii de calitate la prețuri accesibile, satisfăcând diversele nevoi ale clienților săi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: