Redactia.ro
Home » Știri » Reacția Alinei Ceușan după criticile Oanei Pellea. Ce spune influencerița despre scandalul care a stârnit controverse

Reacția Alinei Ceușan după criticile Oanei Pellea. Ce spune influencerița despre scandalul care a stârnit controverse

GALERIE FOTO (3) Alina Ceușan

Alina Ceușan a stârnit o amplă controversă în mediul online după ce a postat o fotografie în care își ținea picioarele pe balustrada unui balcon de la Teatrul Odeon. Imaginea a atras numeroase critici, inclusiv din partea actriței Oana Pellea, care a avut o reacție dură și a condamnat public gestul influenceriței. Controversa a escaladat rapid, iar Alina a oferit o primă reacție la scurt timp după valul de comentarii negative.

Ce spune Alina Ceușan după ce a Oana Pellea a pus-o la zid

Postarea influenceriței a fost percepută de mulți drept lipsită de respect față de un loc cultural simbolic, în special pentru că balustrada respectivă a fost martora trecerii unor personalități de seamă din cultura română, precum Octavian Paler și Alexandru Paleologu. Oana Pellea a fost printre cei mai vocali critici, menționând că acel balcon nu este doar un decor, ci un loc încărcat de istorie și semnificație culturală.

Pe fondul reacțiilor intense din partea publicului și a criticilor venite din toate direcțiile, Alina Ceușan a decis să răspundă și să-și asume responsabilitatea pentru acțiunile sale. Influencerița a recunoscut că fotografia a fost o greșeală și a explicat că a ales să o șteargă din galeria sa de pe Instagram.

„Menționez că am șters fotografia respectivă din galerie la sugestia unora dintre voi. Nu am făcut-o să ascund un gest negândit, ci pentru că mi-am dat seama că nu e de postat sau făcut așa ceva. Fiecare om își are greșelile lui și, cu siguranță, era o lecție de învățat. În urma valului de comentarii la această postare, menționez că nu mi-am dorit să jignesc pe nimeni. Deși a fost într-un alt context, este într-o lojă de teatru. Recunosc acum, a fost o greșeală și mi-o asum, nu am văzut așa la momentul respectiv. Înțeleg, într-adevăr, că nu e un gest frumos și nu se va mai repeta.”, a scris Alina Ceușan pe Instagram.

Sursa foto: Instagram
Sursa foto: Instagram

Oana Pellea, însă, nu s-a limitat doar la critici față de gestul concret al Alinei

Actrița a exprimat un punct de vedere mai larg despre influența pe care o au cei ce se promovează în mediul online, fără să acorde respectul cuvenit unor locuri culturale sau să înțeleagă importanța simbolică a acestora.

„O persoană de sex feminin, „influencer” de profesie, nu dau nume pentru că NU doresc să-i fac reclamă, a postat o fotografie, pe o rețea socială, în care își etalează picioarele ridicate pe balustrata unui balcon dintr-o sală renumită de spectacol… E ul selfie de picioare… dizgrațios, nesimțită postare. Nu mă interesează că nu era un spectacol de teatru, ci un eveniment de „fashion”. Am recunoscut balconul… Exact acolo, pe vremuri, a stat domnul Alexandru Paleologu împreună cu Domnul Octavian Paler, îmbrăcati elegant, în semn de respect pentru sala de teatru și pentru actori.

Știu, pentru ca eu i-am invitat la premiera cu “Noaptea furtunoasă” în regia lui Mihai Manutiu… Pe balustrada unde persoana și-a trântit ostentativ pantofii… cândva au trecut mâinile lui Octavian Paler, Alexandru Paleologu, Lucian Pintilie, etc, etc… Am înțeles că a vrut să provoace, am înțeles că își face reclamă cu o postare nesimțită… și totuși…câtă lipsă de bun simț, educație, cât prost gust, câtă vulgaritate… Dacă persoana respectivă îmi citește postarea (m-aș mira) îi spun atât: SĂ VĂ FIE RUȘINE”, a scris Oana Pellea pe pagina sa de Facebook.

Sursa foto: Instagram
Sursa foto: Instagram

Controversa a adus în prim-plan discuții despre responsabilitatea influențelor din mediul online, respectul pentru instituțiile culturale și consecințele gesturilor publice, chiar și atunci când acestea nu sunt realizate cu rea intenție. Reacțiile puternice ale publicului și ale unor personalități precum Oana Pellea evidențiază sensibilitatea legată de locurile simbolice și așteptările pe care le au oamenii de la cei care beneficiază de vizibilitate în spațiul public.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: