Redactia.ro
Home » Știri » Reacția Andreei Bălan și a Andreei Antonescu după ce au pierdut finala „America Express” în fața lui Bordea și Cortea: „Ne-am dorit o luptă corectă”

Reacția Andreei Bălan și a Andreei Antonescu după ce au pierdut finala „America Express” în fața lui Bordea și Cortea: „Ne-am dorit o luptă corectă”

GALERIE FOTO (2)

Finala America Express a marcat finalul călătoriei pe Drumul Aurului, care a durat două luni și a fost plină de aventuri palpitante. Prezentatoarea Irina Fodor a obișnuit atât concurenții, cât și fanii emisiunii cu fraza iconică: „America Express continuă!”. După ce au parcurs 7.000 de kilometri într-un ritm amețitor, traversând trei țări pline de frumuseți, dar și de pericole, câștigătorii America Express au fost anunțați. Lupta s-a dat între ultimele două echipe rămase în joc, Andreea Bălan – Andreea Antonescu și Cătălin Bordea – Nelu Cortea.

Reacția Andreei Bălan și a Andreei Antonescu după ce au pierdut finala America Express

Cătălin Bordea și Nelu Cortea au ieșit învingători în finala America Express și au obținut titlul de cuceritori ai El Dorado, pe Drumul Aurului, alături de marele premiu. „Acesta este trofeul. Sunteți câștigătorii sezonului 5 America Express! Felicitări din tot sufletul”, i-a anunțat Irina Fodor pe Cătălin Bordea și Nelu Cortea. Cei doi actori au izbucnit în lacrimi de bucurie și s-au îmbrățișat, parcă nemaiputând să-și creadă norocul.

Echipa formată din Andreea Bălan și Andreea Antonescu și-au exprimat bucuria pentru victoria obținută de Cătălin Bordea și Nelu Cortea în finala America Express. „Ne bucurăm pentru băieți și ne-am dorit o luptă corectă, alături de niște oameni foarte puternici, pe care i-am susținut din prima secundă”, a declarat Andreea Antonescu. „Felicitări, băieți! Ne bucurăm pentru voi”, a adăugat și Andreea Bălan.

Declarațiile câștigătorilor America Express după ultima cursă

„Îţi vine să plângi, să mulţumeşti, să iei în braţe. M-am uitat la ăsta (n.r. Cortea)… Este incredibilă senzaţia, este ceva unic”, a mărturisit Cătălin Bordea, la cald, după aflarea veştii că a câştigat America Express. „Eram doi nebuni care nu înţeleg ce se întâmplă. N-am muncit pentru ceva atât de mult în viaţa mea. A fost o aventură şi un carusel… Nu se compară cu absolut nimic!”, a adăugat Nelu Cortea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: