Redactia.ro
Home » Monden » Reacția Antoniei după ce Ioniță de la Clejani l-a atacat pe Alex Velea! Cântăreața a răbufnit

Reacția Antoniei după ce Ioniță de la Clejani l-a atacat pe Alex Velea! Cântăreața a răbufnit

Nu este un secret faptul că Fulgy este în mijlocul unui scandal cu Alex Velea și cu Antonia. Băiatul Clejanilor le-a adus acuzații grave celor doi artiști, ba mai mult a jignit-o pe Antonia cu aspecte din viața sa personală.

Antonia, mesaj subliminal către fiul Clejanilor

Antonia este foarte supărată în urma ultimelor scandaluri create în jurul familiei ei, dar și la adresa întregii echipe „Golden Boy”. După ce soțul ei, Alex Velea a publicat mai multe mesaje adresate direct lui Fulgy de la Clejani, dar și părinților acestuia, a venit rândul artistei să îi transmită un mesaj subliminal celui care a denigrat-o.

Manipularea este atunci când ei te blamează și învinovățesc pentru reacția pe care tu o ai la jignirile din partea lor.„,a fost mesajul publicat de Antonia în mediul online.

Care a fost mesajul lui Alex Velea pentru Clejani

Zilele trecute, Fulgy de la Clejani și-a îndreptat armele către Alex Velea, familia lui, dar și colegii de studio, aducându-le acuzații grave, dar și jigniri legate de viața personală. Toată lumea s-ar fi așteptat ca Alex Velea să „lovească înapoi” către familia Clejanilor, dar acest lucru nu s-a întâmplat.

Alex Velea a suprins pe toată lumea când a postat un mesaj pe instagram prin care dă de înțeles că le este alături părinților lui Fulgy, imaginându-și că aceștia trec prin clipe grele din cauza problemelor pe care fiul lor le face.

Suntem alături de familia Clejanilor, care a fost forțată de împrejurări să-și denunțe și să-și interneze copilul la Spitalul Clinic de Psihiatrie. Nici nu vreau să-mi imaginez ce e în sufletul unor părinți aflați în situația de a spune că toate greșelile, injuriile și aberațiile fiului lor sunt doar „o strategie de marketing”. #salvatilpefulgy.„, a scris Alex Velea pe pagina sa de instagram.

Ce a spus Ioniță de la Clejani despre Alex Velea

Ioniță de la Clejani a considerat că trebuie să vorbească în numele fiului său, Fulgy și să își ceară scuze public față de Alex Velea și familia sa. În urmă cu câteva zile, Fulgy de la Clejani a pornit un întreg scandal la adresa lui Velea. Ioniță a fost prezent în cadrul unei emisiuni televizate unde i-a transmis indirect un mesaj artistului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: