Redactia.ro
Home » Monden » Ioniță de la Clejani cere ajutorul statului român în privința lui Fulgy. „Așteptăm ajutor”

Ioniță de la Clejani cere ajutorul statului român în privința lui Fulgy. „Așteptăm ajutor”

Ioniță de la Clejani cere ajutorul statului român și a instituțiilor pentru ca fiul său, Fulgy, să intre pe un făgaș normal. Artistul susține că anturajele din Capitală au fost motivul pentru care fiul său a ajuns în acest punct. Ioniță susține că toată această mediatizare nu îl ajută pe Fulgy.

Ioniță de la Clejani, apel la autorități

Ioniță de la Clejani a fost prezent aseară în cadrul unei emisiuni televizate, unde a vorbit pe larg despre situția lui Fulgy, cel mai mediatizat subiect la momentul actual. Artistul susține că statul român trebuie să se implice în această situație deoarece anturajele din capitală i-au „stricat” copilul.

Nu trebuie să condamnăm un copil care greșește, toți copiii greșesc, datoria noastră este să le fim alături, nu să le dăm în cap. S-a gândit cineva vreodată că acest copii sunt vulnerabili? Copiii ășstia au fost ținuți de mine în niște restricții normale. Mi se pare normal să se ducă la școală, mi se pare normal să studieze mult. Sun copii buni, sunt copii talentați. Nu sutn pregătiți pentru anturajul din București. Un copil ca Fulgy este foarte ușor să devină victima unor oameni care vor să facă rău. Este major, răspunde de ceea ce face. Așteptăm ajutorul statului. Ei au fost crescuți într-o casă cu oameni sinceri, cu frică de Dumnezeu. Nu au știut cum este la București.„, a spus Ioniță de la Clejani.

Viorica de la Clejani suferă enorm din cauza acestui scandal creat în jurul lui Fulgy, deoarece acesta este lumina ochilor ei și orice greșeală ar face, Viorica mereu îl va ierta. Aceste lucruri le-a susținut și în cadrul emisiunii de aseară.

Eu l-am crescut foarte furmos. Păcat că el a găsit în relațiile lui amoroase tot felul de de vicii, toate fetele cu care a fost fumează de nu se mai poate. Nu am știut să le explicăm cum este la București. Am o săptămână-două de când nu dorm. Dar sunt mama lui, știu ce am crescut la ușa casei. A greșit, se duce la pușcărie. E un copil mai rebel.„, a spus Viorica de la Clejani.

Fulgy nu este internat la clinica de psihiatrie

Referitor la faptul că fiul său a fost internat la clinica de psihiatrie Obregia din Capitală, Ioniță a spus că nu este adevărat. “Se vorbeste doar despre Fulgy si atat. Când apeși F pe Google îți apare Fulgy. Nu s-a ajuns la politie, politia a venit acasa sa ii ia o declaratie, nu am chemat eu politia. Fulgy si a dorit sa se vorbească despre el. Se uita la Cardi B, Kardashiam, Snoop Dogg, el asta si-a dorit, sa se inspire de la ei. Cand canta la pian, nimeni nu il intreba nimic. Acum toate ziarele scriu despre el. El si-a atins scopul. Fulgy nu e internat, este acasa la el, am zis ca e prea mult pentru el. Eu nu spun ca sunt de acord cu ce face el, dar imi zice ca sunt batran si nu stiu.”, a mai precizat soțul Vioricăi de la Clejani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: