Redactia.ro
Home » Monden » Reacția Cleopatrei Stratan atunci când i s-a spus că este prea tânără pentru căsătorie: ”Tot ce pot să spun este..”

Reacția Cleopatrei Stratan atunci când i s-a spus că este prea tânără pentru căsătorie: ”Tot ce pot să spun este..”

GALERIE FOTO (3) Reacția Cleopatrei Stratan atunci când i s-a spus că este prea tânără pentru căsătorie ”Tot ce pot să spun este..”

Cleopatra Stratan s-a căsătorit de curând, iar acum le răspunde fanilor ei la curiozitățile legate de oficializarea relației cu Edward Sanda.

Reacția Cleopatrei Stratan atunci când i s-a spus că este prea tânără pentru căsătorie: ”Tot ce pot să spun este..”

Cleopatra Stratan a terminat cu evenimentul important din viața ei s-a axat să le răspundă fanilor la curiozitățile legate de nunta ei și a lui Edward Sanda. Aceasta a avut și o reacție la una din întrebări, fiind puțin deranjată de gândirea urmăritorilor ei.

Una din întrebările care a făcut-o pe Cleopatra să fie mai rece a fost cea în care un internaut a întrebat-o dacă nu i se pare că este prea tânără pentru a se căsători. Artista, educată și cu mult bun simț așa cum ne-a obișnuit, i-a răspuns persoanei într-un mod foarte manierat.

Reacția Cleopatrei Stratan atunci când i s-a spus că este prea tânără pentru căsătorie ”Tot ce pot să spun este..”

”Nu ți se pare că ești cam copil pentru lucrurile pe care le faci? Nu judec, dar așa se vede din exterior”, a scris persoana pe contul de Instagram al vedetei. Cleopatra i-a răspuns imediat: ”Tot ce pot să spun este că niciodată nu e prea târziu sau prea devreme fă faci ceea ce simți”.

De asemenea, printre întrebările primite de artistă au fost și: ”Cât de frumoasă este viața acum după căsăstorie?”. Aceasta a răspuns simplu cu: ”E la fel de frumoasă, așa cum era și înainte de căsătorie”. 

Reacția Cleopatrei Stratan atunci când i s-a spus că este prea tânără pentru căsătorie ”Tot ce pot să spun este..”

Cleopatra Stratan și Edward Sanda pleacă în luna de miere

Cleopatra Stratan și Edward Sanda vor pleca într-un loc cu totul și cu totul deosebit. Proaspătul cuplu de îndrăgostiți va pleca în Italia, mai precis în Sardinia. Cei doi cu siguranță se vor bucura de clipe romantice în doi. Sardinia este una dintre cele mai populare destinații de vacanță când vine vorba de luna de miere.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda sunt la momentul actual unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz. Cei doi amorezi au zis „DA” în fața ofițerului de stare civilă în data de 14 august, iar ieri și-au unit destinele în fața Lui Dumnezeu. Nunta religioasă a fost inedită și a avut loc la Chișinău. Un lucru ieșit din comun este faptul că perechea nu și-a dorit să aibă nași. Un alt aspect care a șocat au fost ținutele celor doi.

Cleopatra Stratan a ales să poarte o rochie albă simplă asortată cu… o pereche de balerini aurii. Nu orice mireasă ar avea curajul să renunțe la pantofii cu toc în ziua cea mare, dar artista de peste Prut a pornit o nouă modă. Nici soțul ei, Edward nu s-a lăsat mai prejos și a purtat un costum bleumarin casual, asortat cu o pereche de adidași. Cuplul a fost destul de îndrăzneț în alegerea ținutelor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: