Redactia.ro
Home » Homepage » Reacția dură a lui Șerban Huidu după ce a fost comparat cu Mario Iorgulescu

Reacția dură a lui Șerban Huidu după ce a fost comparat cu Mario Iorgulescu

huidu

Şerban Huidu a avut prima reacție în cazul accidentului provocat de Mario Iorgulescu, în urma căruia un tânăr a murit.

Reacția realizatorului tv

Șerban Huidu a avut o reacție dură față de oamenii care își dau cu părerea pe rețelele de socializare despre accidentul mortal făcut de Mario Iorgulescu, băiatul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal.

„Au început. Pe net toți sunt judecători si toți „Au dreptate”. Nu e treaba mea să comentez un accident. Atât timp cât nu se stiu detalii este inutil.

Condoleanţe familiei îndurerate şi aş vrea să îi rog pe cei cu păreri și alte „adevăruri absolute” sa se abțină. Măcar din respect pentru ce s-a întâmplat.

Pentru „moraliștii de carton” drama nu contează. Tot ce vor e să mai se mai răzbune virtual pe cei ce cred ei ca sunt vinovaţi de neputința proprie.”,a transmis Şerban Huidu pe o rețea de socializare.

Fiul lui Gino Iorgulescu se află internat în stare gravă

Fiul lui Gino Iorgulescu, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) a provocat un accident rutier zilele trecute, pe Șoseaua Chitilei, după ce a intrat pe contrasens și a lovit un alt autovehicul condus de un tânăr de 25 ani.

În urma impactului, șoferul aflat pe sensul opus a murit pe loc, iar Mario Iorgulescu a suferit leziuni grave, fiind internat la Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Elias din Capitală, potrivit Mediafax.

Și Huidu a produs un accident grav, soldat cu 3 morți

Pe 16 octombrie 2011, Șerban Huidu provoca un accident rutier, în localitatea Țimișul de Sus, care a dus la moartea a trei persoane. Acesta a primit o condamnare la 2 ani și 6 luni de închisoare cu suspendare.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: