Redactia.ro
Home » Breaking News » Starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu s-a înrăutățit

Starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu s-a înrăutățit

GALERIE FOTO (2) Mario Iorgulescu

Veștile de la spital sunt proaste! Starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu s-a înrăutățit peste noapte, iar familia a fost anunțată. Se pare că organele tânărului de doar 24 de ani au început să cedeze.

Cele mai noi informații care-l privesc pe fiul lui Iorgulescu nu sunt deloc încurajatoare. Potrivit unor surse la spitalul Elias, tânărul este sub atenta supraveghere a medicilor, dat fiind faptul că organele sale interne au cedat.

Starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu s-a înrăutățit

În momentul de față, medicii au fost nevoiți să-l bage pe dializă. Starea lui de sănătate s-a înrăutățit peste noapte, iar riscul de deces a crescut fulminant. Evz.ro titrează că familia se roagă pentru un miracol în cazul tânărului.

Amintim că tânărul a pricinuit un accident rutier, în urma căruia un alt tânăr și-a pierdut viața. Respectivul, numit Dany Vicol, a fost înmormântat acum câteva zile. Fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal avea o concentrație de 1,96 g/l alcool pur în sânge la momentul producerii accidentului. De asemenea, un test antidrog a arătat că în organismul lui Mario Iorgulescu exista o concentrație mare de cocaină.

Citește și Victima lui Mario Iorgulescu este condusă astăzi pe ultimul drum

Loading...