Redactia.ro
Home » Știri » Reacţia FABULOASĂ a lui Alexandru Cumpănașu după ce Dincă a primit 30 ani de închisoare. Susţine că adevărul e altul!

Reacţia FABULOASĂ a lui Alexandru Cumpănașu după ce Dincă a primit 30 ani de închisoare. Susţine că adevărul e altul!

Gherghe Dincă a mărturisit unde se află acum Alexandra Măceșanu

Gheorghe Dincă a fost condamnat la 30 de ani de închisoare pentru uciderea celor două adolescente din Caracal. Decizia a fost dată în primă instanță și nu este definitivă. Dincă poate face apel.

Bărbatul în vârstă de 69 de ani a fost trimis în judecată pentru omor, trafic de persoane şi alte infracţiuni în cazul dispariţiei adolescentelor Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu.

Cumpănaşu crede că Alexandra e în viaţă

Alexandru Cumpănașu a comentat condamnarea lui Gheorghe Dincă în cazul Caracal, monstrul care a răpit-o, violat-o și ucis-o pe Alexandra Măceșanu, nepoata, președintelui Coaliției Naționale pentru Modernizarea României.

Dincă rămâne un monstru, eu nu pot uita. Acest nemernic ne mințea, acum a venit să spună altceva. Când a spus adevărul? Rămâne un om care a a răpit-o și violat-o pe Alexandra.

Nu pot să fiu convins că Alexandra e moartă. Ceea ce a declarat Dincă în rechizitoriu nu stă în picioare. Eu am cerut expertiză internațională, dar mi a fost refuzată. Procurorul a spus că nu e relevant pentru cauză. Probable că se va merge la CEDO.

Această soluție nu mă convinge decât că acest om merită ce e mai rău. Pe fond rpmân foarte multe întrebări”, a spus Alexandru Cumpănașu la postul Romania TV.

Dincă trebuie să achite şi 700.000 de euro

Gheorghe Dincă Dincă trebuie, de asemenea, să plătească 700.000 de euro pentru familiile victimelor.

La 15 ianuarie 2020 a fost înregistrat la Tribunalul Olt rechizitoriul trimis de DIICOT prin care s-a dispus trimiterea în judecată a celor doi inculpaţi din cazul „Caracal”, Gheorghe Dincă (pentru infracţiunile de trafic de persoane, trafic de minori, viol – două fapte, omor calificat – două fapte, profanare de cadavre – două fapte) şi Ştefan Risipiţeanu (pentru infracţiunea de viol).

Anchetatorii spun că Dincă trăia aproape izolat în propria curte şi impusese celor apropiaţi un cod de comunicare care să-i permită de la distanţă să ştie cine îl caută, fără a fi nevoit să se deplaseze până la poartă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: