Redactia.ro
Home » Știri » Femeia care a fost arsă pe masa de operație a murit duminică seara

Femeia care a fost arsă pe masa de operație a murit duminică seara

GALERIE FOTO (3)

UPDATE Femeia care a fost arsă pe masa de operație, a murit duminică seara.  Reacția familiei pacientei arse pe masa de operație: „Nu ni s-a prezentat gravitatea situației”. Într-un comunicat de presă, familia pacientei arse pe masa de operație, declară că nimeni nu le-a prezentat gravitatea incidentului petrecut în blocul operator al spitalului Floreasca.

UPDATE: Mesaj ferm al medicilor legiști după autopsia pacientei arse la Floreasca! „Arsurile nu aveau semne de infecție. Erau în curs de vindecare”

Medicul Adriana Francisc de la Institutul Naţional de Medicilă Legală a anunţat că a fost realizată autopsia femeii de la Spitalul Floreasca care a luat foc în timpul operaţiei.

Aceasta a precizat că pacienta a suferit arsuri pe 30% din suprafaţa corporală, în special pe părţile laterale, dar plăgile nu aveau semne de infecţie, erau în curs de vindecare.

”Vom solicita date de anchetă, imaginea video. Am înţeles că este filmare în sala de operaţiei, vom solicita documentaţia tehnică a aparatului din sala de operaţie. De aceea durează atât de mult, pentru că trebuie să punem cap la cap toate datele.

Autopsia medico-legală, având implicaţii juridice, se face cu punerea la dispoziţie a întreglui material. Noi solicităm întotdeauna toate datele, asta înseamnă expertiză medico-legală”, a precizat Adriana Francisc.

Aceasta a exlicat că a fost scris certificatul de deces, iar familia pacientei s-a prezentat deja pentru a prelua cadavrul.

Femeia de 66 de ani, care suferea de cancer de pancreas, a murit duminică, la o săptămână după intervenţia în timpul căreia a fost arsă.

UPDATE: Femeia care a fost arsă pe masa de operație, a murit duminică seara

Pacienta de 66 de ani care a luat foc pe masa de operație, la spitalul Floreasca, a murit duminică seara. Femeia suferea de cancer pancreatic. În urma incidentului din 22 decembrie, femeia a suferit arsuri pe 40% din suprafața corpului.

La o săptămână după eroarea medicală de la spitalul din Capitală, autoritățile încearcă să stabilească exact vinovații. Trei anchete au loc în acest caz: una demarată de conducerea spitalului, una a Ministerului Sănătății și alta începută de Poliția Capitalei.

Secretarul de stat în Ministerul Sănătății Horațiu Moldovan a precizat că incendiul s-a produs după ce bisturiul electric a fost folosit cu un biocid. Dar, indicațiile aparatului interzic această combinație.

Reacția familiei pacientei arse pe masa de operație: „Nu ni s-a prezentat gravitatea situației”

Familia tinerei susține că au aflat detalii despre gravitatea situației din presă, în momentul transmiterii acestora pe posturile de televiziune.

În dată de 10.12.2019, mama a fost internată la Spitalul de Urgență Floreasca, cu diagnostic de cancer pancreatic, în vederea intervenției chirurgicale ce a avut loc în dată 13.12.2019, operație ce a fost condusă de prof. dr. Mircea Beuran.

Mama se simțea norocoasă pentru șansă care i se oferise și bucuroasă că se simțea mai bine. Recuperarea post operatorie a fost monitorizată în continuare în cadrul spitalului Floreasca, timp de o săptămâna„, au declarat rudele in comunicatul de presa.

De asemenea, familia susține că nu dorește să facă acuzații, doar să înțeleagă ce s-a întâmplat cu adevărat.

Pacientă arsă pe masa de operație

O pacientă a ars pe masa de operațiii, la spitalul Floreasca din Capitală. Pacienta fusese operată de cancer, aceasta având acum arsuri pe 40% din suprafața corpului. Incidentul a avut loc duminica trecută, dar momentul a fost dezvăluit abia sâmbătă, de parlamentarul USR Emanuel Ungureanu.

Politicianul susține că vina îi revine chirurgului Mircea Beuran, el fiind medicul care ar fi operat-o pe femeie.

Fostul ministru al Sănătății din perioada 2003-2004 a declarat pentru Digi24 că nici măcar nu s-a aflat în sala de operații. Corpul de Control al Ministerului Sănătății va ajunge la Spitalul Floreasca abia luni. Familia femeii își caută acum avocat.

Serviciul Investigații Criminale din cadrul Poliției Capitalei a început o anchetă în cazul femeii care a fost arsă în sala de operații de la Spitalul Floreasca. Până în prezent, nu a fost depusă nicio plângere, transmite Poliția Capitalei.

Citeste si:Incident GRAV la Spitalul Floreasca. O pacientă a luat foc pe masa de operație. Victima se află în stare critică

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: