Redactia.ro
Home » Știri » Reacția fetei de 13 ani după ce a fost agresată de alte minore: „Nu sunt așa de proastă încât să o fac”

Reacția fetei de 13 ani după ce a fost agresată de alte minore: „Nu sunt așa de proastă încât să o fac”

GALERIE FOTO (2) fata batuta

Cazul în care o fată de 13 ani este bătută de alte fete de vârsta ei a stârnit revoltă. Minora care o lovea pe victimă a fost acum reținută de polițiști și audiată, iar tatăl acesteia nu este deloc de acord cu această măsură. La rândul ei, victima a avut prima reacție, pe rețelele de socializare.

Reacția fetei care a fost bătută, după ce agresoare a fost dusă la Poliție

Motivul pentru care această agresiune a avut loc ar fi acela că fata de 13 ani i-ar fi furat iubitul fetei de 14 ani, care a fost filmată în timp ce o lovea. Pentru a clarifica situația, victima a decis să posteze mai multe mesaje pe rețelele de socializare, în care să explice care a fost motivul real al conflictului dintre ele.

Mesajul tinerei bătute

Mesajul fetei a fost postat pe Instagram, într-o limbă română nu prea corectă și cu multe prescurtări.

„Ba Frt mulții ziceți ca e vb de un băiat. Nu e vb de nici un băiat dacă nu știți nu mai vb dacă unii zic că e vb de un băiat și alții de altceva ce ….. Poliția știe bn de ce e vb și cine știe e bn Cine nu știe aia e Pt că mă săturai să văd la cnv pe story că cică eu m-am Dat la iubitul ei Unu la mână eu nu mă dau la Băieții care au iubită Doi la mână nu sunt așa de proastă încât să o fac Adk cât de proastă să fii să faci asta Acum serios cine mă cunoaște știe cum sunt și știe că nu fur iubiții altor fete Aia care zic cae vb de un băiat Dacă vr să aflați Dc e vb îmi dat msj în pv mie sau lor…”, a scris victima.

La rândul ei, fata de 14 ani care a agresat-o este reținută de polițiști, motiv pentru care tatăl ei este revoltat, și spune că acest lucru îi va strica tot viitorul.

„A cunoscut aceste fetițe de două luni, este vinovată și ea, chiar nu vreau să-i iau apărarea, însă un copil la 13-14 ani poți avea încredere în el, nu te gândești că ar putea face așa ceva. Dar să fie băgată în arest e prea mult, o va afecta pe viitor, însă nimeni nu s-a gândit la asta”, a spus tatăl fetei de 14 ani.

Mesaj tânără bătută
Mesaj tânără bătută
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: