Redactia.ro
Home » Știri » Reacția Gabrielei Firea după ce s-a anunțat că piețele vor fi închise.”Dușmănos fata de romani”

Reacția Gabrielei Firea după ce s-a anunțat că piețele vor fi închise.”Dușmănos fata de romani”

Gabriela Firea, petitie educatie sexuala in scoli

Joi seara, Președintele Klaus Iohannis a anunțat noile restricții luate de autorități. Conform acestuia, magazinele vor fi închise la ora 21.00, circulația pe timp de noapte va fi restricționată, iar piețele vor fi închise. Ei bine, fostul primar general al Capitalei, Gabriela Firea s-a declarat indignată de această decizie, și a postat un mesaj pe Facebook în care își exprimă părerea despre această decizie.

Reacția Gabrielei Firea după ce s-a anunțat că piețele vor fi închise

Președintele PSD a Bucureștiului și candidatul la Senatul României, Gabriela Firea și-a scris părerea pe Facebook în legătură cu închiderea piețelor din România. Conform acesteia, această decizie luată de autoritățile este una inacceptabilă. Mai mult, Firea i-a acuzat pe Orban și Tătaru că ei au luat aceste decizii fără să țină cont de români. „Au închis piețele, arătând cum gândesc : dușmănos fata de romani! Atât fata de agricultori, care vor rămâne cu legumele si fructele nevândute, cat si fata de cumpărători, care târguiau mai ieftin in piața. E imposibil ca într-un timp scurt sa-si facă toți producătorii agricoli romani contracte cu marile lanțuri de magazine, pentru a vinde roșiile, ardeii, cartofii, ceapa, merele, prunele, strugurii etc. Orban si Tătaru au dat acest ordin! Si nimeni de lângă ei nu le explica faptul ca dau o lovitura îngrozitoare capitalului romanesc! Cătățeanului roman! Țării întregi!

Nu testează, nu izolează persoanele pozitive, dar iau masuri dure fata de populație!
Țăranul român trăiește vremuri grele, sub guvernarea PNL. La fel si orășeanul, care va plăti mai mult pentru hrana zilnica. Cei care vor sa scape de acest guvern de dreapta incompetent si corupt au alternativa, pe 6 decembrie.Noi am cerut sa fie amânate alegerile, dar guvernul si președintele nu au vrut. Țin morțiș sa facă alegeri„, a scri Gabriela Firea.

Noi restricții impuse de autorități în plină pandemie de coronavirus

Președintele României, Klaus Iohannis a anunțat joi seara noile măsuri de protecție elaborate de autorități. Așadar, potrivit noilor restricții, magazinele se vor închide seara la 21.00, circulația pe timp de noapte va fi restricționată, piețele vor fi închise, iar masca de protecție va fi obligatorie în toată țara.

Vineri, Iohannis a susținut o declarație de presă, după ce au fost raportate peste 10.000 de noi cazuri de coronavirus în ultimele 24 de ore și peste 100 de morți. Liderul statului le-a cerut oamenilor să respecte restricțiile impuse, pentru a limita infectarea cu COVID-19. Referitor la închidere piețelor, Iohannis a menționat că piețele din spațiile interioare vor fi închise, iar cele deschise vor putea funcționa în continuare. „E nevoie de măsuri speciale și sunt foarte hotărât să urmăresc cu mare atenție cum sunt ele respectate. Aceste măsuri sunt necesare pentru a reduce răspândirea pandemiei. Aceste norme trebuie respectate și dacă lucrurile sunt făcute bine atunci avem șansa să ne și protejăm, să și funcționeze economia și să ducem o viață cât se poate de apropiată de realitate„, a mai spus acesta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: