Redactia.ro
Home » Știri » Reacția IPJ Prahova după dezvăluirile făcute de ”agentul” Boran George

Reacția IPJ Prahova după dezvăluirile făcute de ”agentul” Boran George

GALERIE FOTO (2) Reacția IPJ Prahova după dezvăluirile făcute de ”agentul” Boran George

Reacția IPJ Prahova după dezvăluirile făcute de ”agentul” Boran George

Un tânăr proaspăt ieșit de pe băncile Școlii de Agenți de Poliție „Septimiu Mureșan” Cluj – Napoca și repartizat la IPJ Prahova a creat isterie după ce ”a dat din casă”. Sătul de condițiile mizere în care trebuia să-și desfășoare activitatea, tânărul și-a dat demisia după 20 de zile lucrătoare.

”La nivelul inspectoratului sunt demarate proceduri de amenajare a spațiilor de lucru, până la această dată, în cursul acestui an, fiind deja reabilitate cinci posturi de poliție. Referitor la demisia depusă de către agent, precizăm faptul că acest lucru este un act unilateral de voință, deși s-au purtat discuții în acest sens cu lucrătorul.

Totodată, s-a dispus efectuarea unor verificări de către structurile de specialitate din cadrul unității, iar în funcție de rezultatul acestora vor fi luate măsuri în consecință.”, a fost reacția IPJ Prahova după cele publicate în spațiul public.

Mesajul pe care l-a transmis ”agentul” Boran George

„AM FOST POLIȚIST 20 DE ZILE! MI-AM DAT DEMISIA! NU VREAU SĂ MOR, DIN CAUZA INDIFERENȚEI ȘI INCOMPETENȚEI VOASTRE!”

„Mă numesc „agent” Boran George și sunt un băiat din Caraş-Severin care a fost plecat în Spania, împreună cu familia, timp de 15 ani, adica de la vârsta de trei ani. La vârsta de 18 ani am decis să fac „minunatul pas” de a mă întoarce în România.
Deoarece visul meu din copilărie a fost să devin polițist, am zis că cea mai adecvată opțiune este cea de a da admitere la Școala de Agenți de Poliție „Septimiu Mureșan” Cluj – Napoca.”

Reacția IPJ Prahova după dezvăluirile făcute de ”agentul”  Boran George

La secția de poliție unde a fost repartizat, tânărul spune că a găsit:

„O secție în care nu aveam căldură, toaletă şi nici apă curentă unde să ne spălăm pe mâini.”

Însă visul său s-a transformat într-un coșmar. Căci trecând peste orice, tânărul s-a văzut nevoit să se lupte cu mâinile goale.

Citește și: Ultima gafă a Vioricăi Dăncilă VIDEO

”Să nu mai spun că în 20 de zile nu ni s-a oferit nicio dotare, nici tomfa, nici catuşe, nici spray iritant-lacrimogen, nici pistol, etc… dar să avem în vedere că am avut apeluri „112” cu scandaluri destul de grave, cu peste 5 persoane nervoase implicate, la care eu am fost nevoit să merg cu mâinile în buzunar și coada între picioare rugându-mă să nu fie recalcitranți făptuitorii că poate îmi iau și bătaie.”

Așadar, Boran George a luat decizia!

”Odată depusă demisia, aveam nevoie de semnătura Inspectorului Şef. L-am asteptat de mai multe ori câte 8 ore pe zi, timp în care am ajutat un coleg să facă arhivă… măcar ca să nu pierd timpul”.

Întreg textul mai jos:

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: