Redactia.ro
Home » Știri » Reacția lui Dincă la vederea fotografiei Luizei

Reacția lui Dincă la vederea fotografiei Luizei

Cazul Caracal e departe de a se încheia! Anchetatorii n-au ajuns încă la nicio concluzie pe care s-o poată comunica întregii țări. Totuși, pe zi ce trece, se află tot mai multe detalii despre principalul suspect al presupuselor crime din Caracal. Mai nou, surse din anchetă au dezvăluit reacția lui Dincă la vederea fotografiei primei sale victime.

Reacția lui Dincă vizavi de Luiza

De la începutul anchetei, Dincă a mărturisit că nu știe cum le cheamă pe cele două presupuse victime ale sale. Mai întâi s-a referit la Luiza Melencu drept ”fata din Mai”, deși ea a fost răpită în aprilie, și mai apoi a precizat că avea asupra sa bijuterii voluminoase. Ceea ce, iar, nu era adevărat.

Acum, chipurile, Dincă a avut o reacție total neașteptată când i s-a arătat din nou fotografia cu Luiza Melencu. Acesta s-a arătat total surprins, mai ales că descrierea lui nu coincide deloc cu imaginea Luizei. Nu o mai recunoaste, iar fata din descrierile lui e alta”, spun avocaţii. „I se arata fotografii si nu o recunoaste pe Luiza. Ne putem gandi la o a treia victima”, mai spun aceştia, adăugând că monstrul din Carcal nu este în stare să ofere detalii anatomice simple ale victimelor.

Anchetatorii nu exclud ipoteza unei noi victime

Cum despre Luiza nu s-a aflat nimic concludent, anchetatorii iau în calcul ca fata să fie în viață. Totodată, aceștia cercetează ipoteza unei noi victime, dat fiind faptul că Dincă descrie înfățișarea altei fete.

„Nu excludem niciuna dintre variante. Ştiţi foarte bine că testele ADN în cazul victimei majore nu sunt concludente şi de aceea, la momentul acesta, nu putem exclude nicio variantă”., a declarat Felix Bănilă în urmă cu mai bine de o lună.

Citește și Starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu s-a înrăutățit

Loading...