Redactia.ro
Home » Monden » Reacția Veronicăi Stegaru după ce s-a scris că a murit: „Nu mai scrieți prostii”

Reacția Veronicăi Stegaru după ce s-a scris că a murit: „Nu mai scrieți prostii”

Reacția lui Viorel Stegaru după ce s-a scris că Vulpița a murit

Reacția Veronicăi Stegaru după ce s-a scris că a murit. În mediul online au apărut mai multe zvonuri confomr cărora Vulpița ar fi murit. În ultima periodă, mai multe vedete s-au aflat în situația în care mai multi internauți au postat clipuri video pe rețelele de socializare, în care menționau că au murit. Viorel Stegaru a reacționat la această situație.

Reacția Veronicăi Stegaru după ce s-a scris că a murit: „Nu mai scrieți prostii”

Viorel și Vulpița au devenit cunoscuți în urmă cu doi ani, după ce au apărut în emisiunea Acces Direct. Poveștile lor de viață parca desprinse din telenovele a stârnit interesul publicului. Cei doi soți din Blăgești au adunat o comunitate impresionantă pe rețelele de socializare. Recent, pe Internet a început să circule vestea că Veronica Stegaru ar fi decedat, lucru care a creat o adevărată isterie.

Vulpiței nu i-a venit să creadă atunci când a aflat că este declarată moartă în mediul online. Pe rețelele de socializare au circulat o imagine cu ea, în dreptul căreia stătea o imagine cu o lumânare aprinsă. Viorel Stegaru a rămas șocat, iar Veronica a avut o reacție tranșată pe contul ei de Instagram. „Nu mai scrieți prostii!”, a fost comentariul făcut de femeia din Blăgești, pe rețelele de socializare.

Vulpița si Viorel s-au întors la Blăgești

Timp de 8 luni, Veronica și Viorel Stegaru s-au bucurat de celebritate, dar anul trecut, cei doi s-au întors la Blăgești, județul Vaslui. De dragul fiicei lor, Maria, cei doi au decis să se mute înapoi la părinții lui Viorel. Ulterior, Veronica a adus pe lume un băiețel. Chiar și așa, Vulpița si soțul ei sunt în continuare activi în mediul online. Viorel și Veronica s-au întors la munca de jos, iar bărbatul își câștigă existenta făcând munca cu ziua. În urmă cu ceva timp, Vulpița declara că vrea să-și deschidă o afacere în satul natal, mai ales că a strâns ceva bănuți de pe urma aparițiilor în emisiunea prezentată de Mirela Vaida. Soții Stegaru s-au conformat la viața de dinainte de venirea în Capitală și încearcă pe cât posibil să fie în continuare activi pe rețelele de socializare. „Este foarte bine, uitați-vă. Am cireșe, am de toate… mere! Aveți ce vreți, să veniți la livada lui Vulpița. Dar nu pot să intru acum pentru că e încuiată de mine. Uitați-vă, are și lacăt pus”, spunea Vulpița.

Cei doi au apărut în 2020, la începutul lunii ianuarie, când ziarul local „Vremea Nouă” a scris despre cazul Veronicăi Stegaru, la vremea locală fiind o simplă tânără din Vaslui care acuza că a fost răpită și violată de trei bărbați. Ulterior, cazul a ajuns apoi și la Acces Direct. S-a dovedit că Veronica a mințit în legătura cu multe lucruri și că aceasta a mers cu mai mulți bărbați voluntar. Cum audiențele au crescut, soții Stegaru au continuat să revină în platiu și să fie protagoniștii ai tot felul de situații. La un moment dat, Veronica s-a lansat în muzică, având piese cu milioane de vizualizări pe Youtube. Cum piesele au strâns aproape 20 de milioane de curioși, iar soții Stegaru și-au cam umplut buzunarele.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: