Redactia.ro
Home » Știri » Reacția neașteptată a fiicei lui Marius Lăcătuș atunci când a aflat că este adoptată. Dezvăluirile făcute de fostul mare fotbalist

Reacția neașteptată a fiicei lui Marius Lăcătuș atunci când a aflat că este adoptată. Dezvăluirile făcute de fostul mare fotbalist

Alexandra Lăcătuș împreună cu părinții săi adoptivi. Foto: Facebook

Marius Lăcătuș, celebrul fotbalist în vârstă de 59 de ani, a împărtășit recent o poveste emoționantă despre fiica sa adoptivă, Alexandra Dominique, în prezent în vârstă de 29 de ani. Într-un interviu sincer, Lăcătuș a dezvăluit cum micuța Alexandra a devenit o parte prețioasă a familiei lor. În anul 2000, Marius și partenera sa de viață, Mariana, au făcut o alegere importantă și au decis să adopte un copil. Astfel, au adus-o pe Alexandra în viața lor când aceasta avea doar cinci ani, devenind singurul lor copil.

Cu mândrie, Marius Lăcătuș vorbește despre fiica sa, Alexandra Dominique, acum în vârstă de 29 de ani, și este extrem de mulțumit de decizia pe care au luat-o acum 24 de ani. Fotbalistul a împărtășit recent momentele pline de emoție de la orfelinatul unde se afla Alexandra și a vorbit despre conexiunea puternică pe care au simțit-o încă de la prima lor întâlnire. „Dacă intrai acolo la leagănul de copii și îi vedeai, crede-mă că ți se rupea inima. Vezi o dată, de două ori un băiețel, apoi vezi o fetiță o dată, de două ori, trebuie să iei o decizie până la urmă. Ne-a permis să o ducem acasă, să stea o perioadă cu noi, să se acomodeze”, a mărturisit Marius Lăcătuș într-un podcast al lui Adrian Enache.

Cum a aflat Alexandra Dominique că este adoptată

Lăcătuș a menționat că soția sa, Mariana, a fost cea care i-a comunicat Alexandrei faptul că este adoptată, dar tânăra nu a avut o reacție specială, deoarece familia a fost întotdeauna deschisă și sinceră cu ea.

„Pentru noi, Alexandra este copilul nostru și atât. S-a ocupat Mariana să îi spună. Nu i-a spus foarte târziu, când a început școala. Nu a reacționat în niciun fel pentru că noi întotdeauna am fost foarte deschiși cu ea. Dacă ea dorește vreodată să încercăm să își găsească mama biologică sau familia, am putea încerca, dacă ea își dorește lucrul ăsta. Nimeni nu o oprește. Nu și-a manifestat deocamdată dorința”, a adăugat Lăcătuș.

Fiind fiica unui tată celebru în fotbalul românesc, Alexandra și-a găsit propria cale în lumea artistică, devenind parte din distribuția unui serial produs de Ruxandra Ion. În acest serial, ea a interpretat rolul Taniei, secretara lui Paul Andronic, un magnat din spatele unui imperiu media. „Mă bucur enorm că doamna Ruxandra Ion m-a ales pentru acest proiect şi îi sunt recunoscătoare pentru şansa pe care mi-a oferit-o. Mă bucur că fac parte din acest proiect, alături de actori deosebiți, pe care îi admir și de la care am ce învăța. Personajul meu, Tania, este o fată ambițioasă, sigură pe ea, care își iubește meseria și care se crede unică la locul de muncă”, a declarat Alexandra Dominique la momentul respectiv.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: