Redactia.ro
Home » Sport » Reacția Simonei Halep după ce a aflat că joacă cu Sabalenka

Reacția Simonei Halep după ce a aflat că joacă cu Sabalenka

simona halep, turneu Stuttgart, Simona Halep Stuttgart, Aryna Sabalenka

Simonei Halep s-a calificat în semifinalele turneului WTA de la Stuttgart, unde o va întâlni pe Aryna Sabalenka, în această seară.

Românca (3 WTA) nu a avut nicio problemă în meciul din sferturile competiției unde a învins-o pe Ekaterina Alexandrova, scor 6-1, 6-4. Turneul de la Stuttgart este singurul care se joacă pe zgură în sală.

„Știam ce trebuie să joc contra ei, m-a învins acum câteva săptămâni. Am fost solidă pe serivicu, este o jucătoare care dă foarte drept, foarte apăsat. Este foarte greu să dai mingea cât se poate de lung”, a spus Halep după meci, la Digi Sport.

În această seară, Halep, a doua favorită a turneului o va întâlni pe Aryba Sabalenka. Cele două jucătoare s-au mai confruntat de 4 ori până acum, iar românca a câștigat de trei ori. Singura dată când jucătoarea din Belarus a câștigat a fost în 2020, în sferturile de finală de la Adelaide. Simona Halep a învins-o de două ori în 2018, la turneele de la Shenzhen și Cincinnati, iar în 2020 la Dubai.

„Am jucat cu Sabalenka de multe ori şi ştiu la ce să mă aştept. Loveste foarte puternic, este foarte puternică. Aşa că trebuie doar să mă concentrez asupra jocului meu şi să încerc să o împing înapoi şi să fiu agresivă dacă pot”, a spus Simona Halep, conform site-ului WTA.

Ce spune Sabalenka despre meciul cu Halep

Meciul dintre Simona Halep și Aryna Sabalenka, din semifinalele turneului are loc în această seară în jurul orei 19.30. În sferturi, jucătoarea din Belarus a învins-o pe Anett Kontaveit.
Aryna Sabalenka este în acest moment pe locul 7 WTA.

„Kontaveit a luptat pentru fiecare punct, a fost un meci foarte greu și sunt foarte, foarte fericită pentru această victorie. Am simțit multe emoții azi, în setul secund am scăzut foarte mult și mă bucur că am reușit să mă ridic în setul decisiv. Abia aștept meciul cu Simona, este o jucătoare grozavă și voi da tot ce am mai bun pentru a câștiga. „, a spus Sabalenka

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: