Redactia.ro
Home » Știri » Reacția unui tânăr după ce a aflat că soția îl înșală chiar cu tatăl lui. Cum a surprins-o pe femeie în propria lor casă

Reacția unui tânăr după ce a aflat că soția îl înșală chiar cu tatăl lui. Cum a surprins-o pe femeie în propria lor casă

GALERIE FOTO (5) Reacția unui tânăr după ce a aflat că soția îl înșală chiar cu tatăl lui. Cum a surprins-o pe femeie în propria lor casă

Iată care a fost reacția unui tânăr după ce a aflat că soția îl înșală chiar cu tatăl lui. Femeia urmează să nască gemeni.

Reacția unui tânăr după ce a aflat că soția îl înșală chiar cu tatăl lui. Cum a surprins-o pe femeie în propria lor casă

Declan Fuller are 22 de ani și a trăit o situație pe care nu o dorește nimănui. Cea care îi era cândva soție a început o relație secretă chiar cu tatăl lui, în vârstă de 44 de ani. Totul ar fi început după ce bărbatul s-a mutat în casa lor.

Într-o zi, Declan a verificat monitorul pentru bebeluși în timp ce era la serviciu și atunci a văzut ceva ce nu i-a venit să creadă. Soția lui s-a furișat în dormitorul tatălui său, care abia se mutase în casa lor. Evident, tânărul a început să intre la bănuieli și așa a ajuns la concluzia că ceva nepotrivit se întâmplă între părintele lui și soție. A urmat divorțul destul de dureros, mai ales că tânărul și Stephanie au împreună și o fetiță.

„Simt că am fost trădat, dar îmi este mai bine fără ei doi. Este ceva rău, cum a putut tatăl meu să-mi facă asta? Este ca un episod dintr-o telenovelă. Nu este normal”, a mărturisit Declan pentru The Sun.

Acum, Stephanie – fosta soție a lui Declan – și fostul ei socru așteaptă venirea pe lume a unor gemeni. Femeia neagă acuzațiile de adulter, dar spune că relația cu tatăl fostului ei soț a început abia după ce ea și Declan au divorțat.

„Nu l-am înșelat pe Declan. Eu și tatăl lui ne-am întâlnit la aproximativ o săptămână după ce m-a părăsit”, a declarat Stephanie pentru The Sun.

Bebelușii ei vor fi frații vitregi ai lui Declan, în timp ce Willow, fiica tânărului britanic pe care o are cu Stephanie, va fi atât sora vitregă, cât și nepoata lor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: