Redactia.ro
Home » Monden » Reacția Vivianei Sposub după ce Andreea Bălan a criticat-o în mediul online: „Să mă vorbească pe la spate…”

Reacția Vivianei Sposub după ce Andreea Bălan a criticat-o în mediul online: „Să mă vorbească pe la spate…”

GALERIE FOTO (2)

Reacția Vivianei Sposub după ce Andreea Bălan a criticat-o în mediul online. George Burcea a divorțat de Andreea Bălan la începutul anului trecut cu toate că au împreună două fetițe. La scurt timp, actorul și-a găsit alinarea în brațele fostei asistente tv, Viviana Sposub. Deși nu mai au nicio treabă unul cu celălalt, Andreea Bălan a jignit-o pe actuala iubită a actorului în mediul online. La rândul ei, Viviana i-a dat o replică blondinei.

Reacția Vivianei Sposub după ce Andreea Bălan a criticat-o în mediul online: „Să mă vorbească pe la spate…”

Reacția Vivianei Sposub după ce Andreea Bălan a criticat-o în mediul online. Un nou scandal în showbiz? Pe Andreea Bălan și George Burcea îi mai leagă cele două fetițe, Clara și Ella. La începutl anului trecut, cei doi au anunțat că se despart, după o relație de cinci ani. Andreea și George și-au aruncat vorbe grele, iar la un moment dat, artista i-a interzis actorului să-și mai viziteze fiicele. Între timp, George a intrat în emisiunea Ferma 2020, în cadrul căreia a cunoscut-o pe Viviana Sposub, fosta asistentă tv de la Vorbește lumea. Cei doi s-au îndrăgostit, iar la scurt timp după ce au părăsit show-ul de la PRO TV, s-au mutat împreună. Nici Andreea nu a pierdut timpul! Blondina are o relație de dragoste cu afaceristul Tiberiu Argint.

Recent, o conversație halucinantă dintre Andreea Bălan și una dintre fanele sale a fost făcută publică. Artista a acuzat-o pe admiratoarea sa că îi urmărește pe Instagram pe George Burcea și Viviana Sposub. „Nu ai cum să mă iubești pe mine, dar să îl susții pe fostul soț, care m-a denigrat public și m-a terfelit în ultimul hal și totodată să fii fana unei femei care nu e nici artistă, nici prezentatoare și care efectiv nu are nicio activitate.Nu am înțeles deloc mesajele tale. Am crezut că ai probleme psihice. Îmi scriai aici și în același timp lăsai dincolo mesaje de iubire, admirație etc!. Niciun fan de-al meu nu a făcut asta”, i-a spus Andreea acesteia.

Andreea Balan, conversatie socanta cu o fana

În continuare, cântăreața i-a spus fanei sale să îi blocheze pe amândoi, menționând că un adevărat fan nu ține cu persoanele cu care ea nu se înțelege. „Te rog frumos să le dai block și să nu mai postezi niciun mesaj dacă vrei ca eu să îți văd postările și story-urile. Un adevărat fan niciodată nu susține oamenii care îl terfelesc- Oamenii care își terfelescu idolul am vrut să spun.Și tu trebuia să știi asta și să nu văd mesaje de pe acest cont acolo”, i-a transmis Andreea Bălan.

Reacția Vivianei Sposub la jignirile Andreei Bălan

Ulterior, fosta asistentă tv a postat pe pagina sa de Instagram un videoclip care are un mesaj cu subînțeles la adresa fostei soții a iubitului ei. În clipul video apare un băiat care vorbește despre oamenii care te vorbesc pe la spate. „Dacă oamenii vor să mă vorbească pe la spate, chiar dacă este pozitiv sau negativ, lasă-i d***u să își facă de cap, mie nu îmi pasă. Dă-le un motiv să aibă de ce să fie obsedat de tine. Când vorbesc despre ei, nimeni nu ascultă, așa că bineînțeles că vor vorbi despre tine”, sunt cuvintele distribuite de Viviana.

@joeymorof

we aren’t side characters in this life, make ‘em drool over you, miss thang 🤤

♬ original sound – Joey Morof

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: