Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Bălan le-a arătat fanilor săi câte kilograme are. Blondina se menține în forma perfectă

Andreea Bălan le-a arătat fanilor săi câte kilograme are. Blondina se menține în forma perfectă

GALERIE FOTO (2) Andreea Bălan le-a arătat fanilor săi câte kilograme are.

Andreea Bălan le-a arătat fanilor săi câte kilograme are. Fosta solistă a trupei Andre a rămas surprinsă după ce s-a cântărit. Blondian s-a urcat pe aparat pentru a afla câte killograme are, dar iată că Andreea Bălan a rămas uimită de rezultat.

Andreea Bălan le-a arătat fanilor săi câte kilograme are. Blondina se menține în forma perfectă

Andreea Bălan le-a arătat fanilor săi câte kilograme are. Fosta soție a lui George Burcea trăiește o perioadă frumoasă. Andreea Bălan este fericită alături de fiicele sale, dar și de Tiberiu Argint, noul său iubit. După divorțul de celebrul actor, Andreea a trecut printr-o perioadă dificilă, reușind în cele din urmă să își revină. Andreea Bălan are o siluetă de invidiat și se menține în formă prin mișcare, dansând dar și făcând mult sport.

Chiar și după cele nouă nașteri, blondina reușește să-și țină silueta sub control. Recent, Andreea le-a arătat fanilor săi că nu are niciun secret și că nu îi este frică de cântar. Într-un story publicat pe Instagram, Andreea Bălan a declarat că a primit cadou un cântar, iar pentru a verifica dacă funcționează bine, aceasta s-a urcat pe aparat, dar nu înainte ca fiicele sale să îl testeze primele. Cântarul a arătat că vedeta are 49 de kilograme, o greutate normală pentru o persoană de înălțimea artistei. La vedea greutății, Andreea a spus: „49. Ca de obicei!”, ceea ce înseamnă că artista este obișnuită cu acest număr.

Andreea Balan, kilograme

Andreea Bălan, pregătită să devină mireasă a doua oară

După o căsnicie eșuată, Andreea Bălan își dorește să ajung iar în fața altarului. În urmă cu un an și jumătate, vedeta a ajuns în fața ofițerului de stare civilă și la altar alături de fostul ei soț, dar după aproape cinci ani de relație, cei doi s-au despărțit. Deși a suferit foarte mult, artista nu a renunțat la ideea de a se căsători din nou. Invitată în cadrul unei emisiuni, Andreea Bălan a declarat că își dorește să devină mireasă, chiar dacă prima dată nu a avut parte de noroc. ”Da, peste câțiva ani da, de ce nu!”, a spus Andreea Bălan.

Andreea a fost la un pas de moarte în momentul în care a născut-o pe Clara. Inima acesteia s-a oprit pentru câteva secunde, dar medicii au reușit să o readucă la viață. După ce a anunțat despărțirea de George Burcea, actorul a plecat din locuința artistei, iar în prezent și el se află într-o relație care pare fi foarte serioasă.

Și Andreea se simte împlinită pe plan sentimental, după ce l-a cunoscut pe actualul său iubit. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu câteva luni, după ce una dintre prietenele ei ar fi insistat să-i facă cunoștință cu Tiberiu Argint, fratele prezentatoarei TVR Sorina Argint. “I s-a părut că seamănă leit cu Keo și a fost atrasă imediat de el”, au declarat surse apropiate vedetei. Relația dintre cei doi este una destul de serioase, Andreea Bălan le-a făcut deja cunoștință fetițelor sale cu Tiberiu. Surse apropiate vedetei spun că aceasta îl vizitează des pe iubitul ei, dar preferă să nu fie văzută de curioși.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: